بیش از ۱۰۰ هزار زائر پیاده امام رضا (ع) در دهه پایانی صفر نیاز به اسکان اضطراری دارند
به گزارش دفاعپس از خراسان رضوی، «حسین رضایی» سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) درخصوص پیشبینیها درخصوص میزبانی از زائران ایام پایانی ماه صفر، اظهار داشت: ظرفیت محلهای اسکان در مشهد حدود ۶۰ هزار نفر پیشبینی شده است. بیش از ۱۵ هزار نفر خدمه در چهار شیفت شبانهروزی و بهمدت سه روز در روزهای بیستوهشتم، بیستونهم و سیام صفر امسال (مطابق با روزهای پایانی مرداد و شهادت امام رضا (ع)) بهصورت رایگان با کلیه خدمات رفاهی، درمانی و اسکان در خدمت زائران پیاده هستند.

وی گفت: طبق درخواستهایی که تاکنون واصل شده است، ۴۷ درصد از زائران پیاده را آقایان و ۵۳ درصد را بانوان تشکیل میدهند و انتظار میرود مطابق سالهای گذشته، خدمات اسکان از سوی سازمانهای دولتی مانند آموزش و پرورش، تربیت بدنی، فنی و حرفهای، شهرداریها و فضاهای نمازخانه ادارات و امور مساجد برای اسکان زائران در اختیار واحد اسکان جمعیت خدمتگزار قرار گیرد.
سخنگوی جمعیت خدمتگزار زائران پیاده امام رضا (ع) یادآور شد: طبق پیشبینیها، بیش از ۱۰۰ هزار زائر پیاده در ایام دهه پایانی صفر نیاز به اسکان اضطراری دارند. جمعیت خدمتگزار آمادگی دارد که ظرفیتهای خود را در حوزههای اسکان، درمان و خدمات رفاهی برای مراکزی که توسط ادارات دولتی در اختیار قرار میگیرد، فعال کند.
رضایی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی فعلی، امکان اینکه بسیاری از کاروانها در تأمین محل اسکان در مشهد با مشکل مواجه شوند، وجود دارد و به همین دلیل، برنامهریزی میکنیم که میزان اقامت شبانه و اسکان در مشهد در روزهای پایانی صفر با توجه به حجم زائران امام رضا (ع) افزایش یابد.
انتهای پیام/


