به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، در ادامه انتقادات محافل صهیونیستی از سیاستهای غلط کابینه و ارتش این رژیم در جنگ فرسایشی غزه، روزنامه عبری هاآرتص در مقالهای، بهشدت مقامات اسرائیلی را که ادامه جنگ نسلکشی در غزه را توجیه میکنند، مورد هجمه قرار داده تأکید کرد: پایان این جنگ یعنی آشکار شدن کامل جنایات اسرائیل علیه غیرنظامیان و تبدیل شدن آن به یک طرف منفور در جهان.
این رسانه عبری تصریح کرد: یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون اسرائیل و نماینده کنست با حمایت از اخراج «آیمن عوده» نماینده عرب کنست، کاری احمقانه انجام داد. لاپید با وجود اینکه ادعای میانهروی دارد، اما از دستور کار راست افراطیها پیروی میکند و اخراج این نماینده عرب در شرایطی صورت گرفته است که لاپید، اظهارات تحریکآمیز نمایندگان راست افراطی کنست برای نابودی غزه و قتلعام همه مردم آن را نادیده گرفت و خواستار اخراج هیچیک از این نمایندگان نشد.
هاآرتص افزود: بهخلاف آنچه لاپید و سایر مقامات اسرائیلی میگویند اظهارات آیمن عوده و جملاتی مانند «غزه پیروز خواهد شد»، در واقع در چارچوب آزادی بیان است نه حمایت از تروریسم، این اظهارات بیانگر مقاومت غیرنظامیان در مقابله با جنگ ویرانگری است که اسرائیل آن را به راه انداخته است.
در ادامه این مقاله تأکید شده است: اظهارات نمایندگان راست افراطی کنست و درخواست آنها برای نابودی غزه، غیرقابل توجیه و نقض همه قوانین بینالمللی است؛ اما با وجود این، یائیر لاپید خواستار برکناری هیچیک از این نمایندگان نشد، بلکه تنها علیه آیمن عوده که یک نماینده عرب است اقدام کرد.
هاآرتص تصریح کرد: در اینجا باید به مقالهای که توسط آوری گیلاد، نویسنده راست افراطی اسرائیل در روزنامه اسرائیل هیوم منتشر شده است اشاره کنیم؛ جایی که او نوشته بود؛ "یک چیز واقعاً مرا میترساند، روز بعد از جنگ غزه، زمانی که مرزها باز میشوند، رسانههای بینالمللی وارد غزه میگردند و همه متوجه میشوند که دیگر رفح یا اصلاً غزهای وجود ندارد و این باریکه بهشکلی درآمده که انگار مورد اصابت بمب اتمی قرار گرفته است".
بر اساس این مقاله، آوری گیلاد تأکید کرد؛ "کابینه، ارتش و همه اسرائیلیها باید برای این واقعیت که تصاویر مکانهای ویرانشده غزه در کل جهان افشا خواهد شد و ما باید به سؤالات زیادی پاسخ دهیم و توضیح بدهیم که چرا غزه و ساکنان آن از روی زمین محو شدهاند، آماده گردند".
هاآرتص در پایان مقاله خود نوشت: زمانی که این اتفاق بیفتد، اسرائیل یک «دولت» کاملاً منفور در جهان خواهد شد و بسیاری از اسرائیلیها بهخاطر حمایت از جنایات جنگی علیه غزه ممکن است در معرض حکم بازداشت از سوی دیوان کیفری بینالمللی قرار بگیرند، این سناریو که بسیاری از سیاستمداران اسرائیلی از آن میترسند، دلیل دیگری است که موجب شده است مقامات تحت هیچ شرایطی حاضر به پایان دادن به جنگ غزه نشوند.
انتهای پیام/ ۱۳۴