گزارش ناظر حقوق بشر سوریه از «جنایت جنگی» نیرو‌های جولانی در «سویدا»

مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه در گفت‌و‌گو با شبکه فرانس۲۴، دولت سوریه را به ارتکاب جنایت جنگی، از جمله اعدام میدانی غیرنظامیان در جریان درگیری‌های اخیر در استان سویدا متهم کرد و گفت این اقدامات با هدف تحقیر اقلیت دروزی صورت گرفته است.
کد خبر: ۷۶۳۰۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲ - 16July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، در ادامه درگیری‌های خونین در استان سویدا در جنوب سوریه، «رامی عبدالرحمن» مدیر دیده‌بان حقوق بشر سوریه در گفت‌وگویی با شبکه «فرانس ۲۴» انتقادات سنگینی را علیه نیرو‌های تحت رهبری «محمد الجولانی» مطرح کرده و اعلام کرد که دار و دسته وی در این منطقه مرتکب «جنایات جنگی» شده‌اند.

گزارش ناظر حقوق بشر سوریه از «جنایت جنگی» نیرو‌های جولانی در «سویدا»

عبدالرحمن در این گفت‌و‌گو تصریح کرد که نیرو‌های وزارت دفاع سوریه با هدف تحقیر مردان دروزی، تیغ‌هایی به همراه داشته‌اند تا پس از بازداشت، ریش آنها را تراشیده و کرامت‌شان را خدشه‌دار کنند.

وی با تأکید بر اینکه درگیری‌های اخیر برخلاف ادعا‌های برخی مقام‌ها حاصل «هرج‌ومرج گروه‌ها و فرقه‌ها» نبوده، گفت: تمام نیرو‌های درگیر از جانب وزارت دفاع به منطقه اعزام شده بودند.

در جریان درگیری‌های اخیر، تاکنون حدود ۲۵۰ نفر کشته شده‌اند که از این میان، دست‌کم ۲۱ غیرنظامی در اعدام‌های صحرایی توسط شورشیان جولانی جان خود را از دست داده‌اند.

استان سویدا که اکثریت ساکنان آن را اقلیت مذهبی دروزی تشکیل می‌دهند، در هفته‌های اخیر شاهد یکی از مرگبارترین موج‌های خشونت فرقه‌ای در سوریه پس از سقوط دولت پیشین بوده است.

انتهای پیام/281 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار