به گزارش گروه سیاسی دفاعپرس، جلسه برنامهریزی و هماهنگی مراسم چهلم شهدای اقتدار ایران اسلامی و بزرگداشت فرماندهان، دانشمندان و مردم مظلوم و مقتدر ایران طی جنگ تحمیلی دشمن متجاوز صهیونی، صبح امروز چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی مختلف در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین کمال خداداده سرپرست معاونت مراسم و استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در ابتدای جلسه با اشاره به اجتماعات مردمی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: این اجتماعات تاثیرگذار و حمایت و همبستگی مردم، به موشکی تبدیل شد که دل دشمنان را به لرزه درآورد.
وی افزود: برگزاری بزرگداشت و مراسم چهلم شهدای اقتدار به معنای برگزاری جلسه ختم و عزاداری نیست. بلکه تکریم جایگاه، عظمت و حماسهای بزرگ است که به تبیین و تولید محتوا نیاز دارد.
حجت الاسلام والمسمین خداداه تاکید کرد: برگزاری اجتماعات مردمی در سراسر کشور، نشانه قدردانی از این مجاهدان و تجلیل از حماسهای است که با شهادت فرماندهان، دانشمندان و مردم مظلوم و بیگناه آغاز شده و در تاریخ ماندگار خواهد شد.
وی با تقدیر از مجاهدت شهدا و مردم بصیر و ولایتمدار ایران تاکید کرد: اجتماعات عظیم مردمی بسیار تاثیرگذار است و اگر با هماهنگی و انسجام و همزمان برنامه ریزی شود، این عظمت و شکوه، به سلاحی تبدیل خواهد شد که نمونههای آن را در اجتماعات عظیم بعد از حمله دشمن صهیونی از جمله نماز جمعه ۲۳ خرداد، روز عید غدیر، حمایت از عملیات بشارت فتح و پاسخ ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا مشاهده کردیم. این اجتماعات دشمن شکن، با هماهنگی همه دستگاههای اجرایی و مردم در اهتمام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، اتفاق افتاد و این عظمت و شکوه، به اندازهای تاثیرگذار بود که مقام معظم رهبری نیز از این حضور و حرکتهای مردمی قدردانی کردند و این اتحاد و انسجام که میان مردم شکل گرفت، مورد توجه و رضایت رهبری قرار گرفت.
وی در ادامه یادآور شد: دستگاههای مختلف به این مراسم، به عنوان وظیفه سازمانی و صنفی نگاه نکنند و نقش آفرین باشند تا مراسمی باشکوه و محوری که شایسته منزلت شهدای اقتدار باشد با انسجام تشکیلاتی و تبلیغاتی و وحدت رویه برگزار شود.
حجت الاسلام والمسلمین خداداه افزود: اگر برنامه محوری در یک روز و همزمان برگزار شود، شکوه و بازتاب رسانهای بیشتری خواهد داشت.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین مهدی عرب انصاری مشاور نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نیز با درود به شهدای جنگ ۱۲ روزه و تقدیر از فرمانهدهان و دانشمندان و مردم قهرمان و دلاور ایران گفت: امیدوارم در خدمات رسانی و قدمهایی که باید در راستای تکریم این شهدا برداریم توفیق داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین عرب انصاری در ادامه به تاثیر و نقش چهلم شهدای قیام خونین ۱۹ دی مردم قم در سال ۱۳۵۶ اشاره کرد و یادآور شد: برگزاری اربعین شهدا در انقلاب ما و پیروزی نهضت اسلامی تاثیر و نقش زیادی داشته و منشا تحول و خیر و برکات زیادی بوده و برگزاری اربعین شهدای قیام ۱۹ دی در تبریز بهروند نهضت اسلامی شکوهی خاص داد و این اربعینهای پی درپی حرکت انقلاب را تسریع کرد و به پیروزی منجر شد.
وی اضافه کرد: خون پاک شهدا، آثار و برکات زیادی برای ملت دارد و لازم است یادآوری و مورد تکریم قرار گیرد. ادای احترام به این شهدا در فرصتی مغتنم و به نحوی که در شان این بزرگواران باشد، خواسته تمام مردم است.
حجت الاسلام والمسلمین عرب انصاری تاکید کرد: بزرگداشت اربعین این شهدا در واقع بزرگداشت اقتدار ایران و نماد قدرت و شکوه و پایداری یک ملت است و باید به یک حماسه تبدیل شود چرا که مقام سرداران و دانشمندان ایران عزیز، عزاداری نیست، زیرا آنان عاشق شهادت و در حسرت شهادت بودند و به آرمان و خواسته خود رسیدند که شایسته آن بودند و وظیفه ما بیشتر معرفی و تبیین شخصیت و خدمات این عزیزان است و این حماسهای که مردم ایران باهم ساختند، مجددا یادآوری شده و به جهان مخابره شود.
در ادامه جلسه سردار علیمحمد نائینی سخنگوی سپاه و رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه ۹ دی نیز با تشکر از اقدامات به موقع و موثر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و حجت الاسلام والمسلمین موسی پور نماینده ولی فقیه و رئیس این نهاد انقلابی برای اهتمام ویژه برای برگزاری اجتماعات باشکوه مردمی به منظور محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، حمایت مردمی از پاسخ کوبنده و مقتدارانه ایران و تشییع پیکر شهدای اقتدار گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نقش بسیار موثر و تعیین کنندهای داشت. این جنگ، یک جنگ ترکیبی همه جانبه و تمار عیار بود و ایران در این جنگ به تنهایی در مقابل ناتو و تمام ابرقدرتهای جهان قرار داشت و همه سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی در کنار موساد بودند.
در این جنگ همه قدرت موشکی، هوایی، پهبادی و پدافندی دنیا به کمک رژیم صهیونیستی آمد و همه ظرفیتهای جنگ سایبری، رسانهای، امنیتی و نظامی در مقابل ایران قرار گرفت و هدف آن براندازی نظام جمهوری اسلامی و در نهایت تجزیه ایران بود.
سردار نائینی اظهار داشت: این جنگ ۱۲ روزه در دو سطح تاکتیکی و راهبردی اهدافی را دنبال میکرد که حداقل آن از بین بردن دانش هستهای و قدرت موشکی ایران بود ولی به هیچ کدام از اهداف خود نرسید و به تعبیر مقام معظم رهبری رژیم صهیونیستی در زیر ضربات ایران، له شد و از پای درآمد. البته جنگ هزینههایی دارد ولی دستاوردهایی نیز داشته که با مجاهدت این شهدای گرانقدر و مظلوم به دست آمد و قدرت ایران با عبور از این جنگ افزایش یافت و به دستاوردهای بی نظیری رسید و قدرت نظامی ما افزایش یافت.
وی تاکید کرد: پس از پایان جنگ، با موجی از مراسم تجلیل مواجه بودیم که لازم است رسانهای شود و با تبیین همراه باشد.
سردار نائینی خاطرنشان کرد: مراسم تکریم شهدا نباید به برگزاری مراسم یادبود محدود شود و پیش بینی برنامههای تبیینی، تبلیغی و رسانهای اهمیت زیادی دارد.
وی گفت: در حال حاضر، بیش از ۶۵ برنامه تبیینی در قالب مستندسازی، مصاحبه، فیلم کوتاه و کتاب توسط دستگاههای تبلیغی در حال تولید و پخش است. برخی از این آثار برای چهلم شهدا آماده میشود و برخی نیز نیازمند زمان بیشتری است که باید پیگیری شود.
سردار نائینی تاکید کرد: روز شهدای اقتدار ملی ایران باید در تقویم ثبت شود و لازم است برای جنگ ۱۲ روزه تحمیلی نیز مانند ۸ سال دفاع مقدس عنوانی تعیین شده و باید در تاریخ ماندگار و ثبت شود.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین محسن محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران هم در سخنانی ضمن تشکر از ملت ایران، سپاه پاسداران، خانوادههای شهدا و فضاسازیهای شهری انجام شده در طول این مدت گفت: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در طول این ۱۲ روز با زمینه سازی حضور مردم در خدمت ملت شریف ایران بود و با توجه به فضای جنگی در کشور، وارد میدان شد.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه در آن شرایط، موفق به برگزاری مراسم ویژهای برای شهدا نبودیم، مراسم چهلم شهدای اقتدار ایران، با شکوه هر چه بیشتر برگزار شودو شورای هماهنگی استان تهران نیز با تمام توان در خدمت این مراسم خواهد بود.
در این جلسه، نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران گزارشی از آمار شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه ارائه کرد و هر یک از اعضا جلسه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و بر تقویت انسجام ملی، انتخاب سخنرانان مناسب برای مراسم چهلم شهدای اقتدار، استفاده از ظرفیت عظیم خانواده شهدای جنگ ۱۲ روزه، گنجاندن روز حمله رژیم صهیونیستی به ایران در تقویم مناسبتها و رویدادهای ملی و رسمی کشور، اعزام زائران به کربلای معلا به نیابت از شهدای اقتدار در ایام اربعین حسینی، روایت زندگی و مستندسازی در خصوص شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، تامین و تقویت امنیت ملی، توجه به همه شهدای جنگ اخیر به ویژه شهدای کودک و زنان شهید در کنار سایر شهدای شاخص، قرائت سوره فتح و تبیین نقش مقام معظم رهبری در عبور پیروزمندانه و هوشمندانه از جنگ، امیدبخشی و تقویت روحیه عمومی و توجه به مقابله جنگ نرم، برگزاری مراسمهای جداگانه برای شهدا و در نهایت برگزاری یک مراسم محوری باشکوه و وحدت بخش و مراسم متناظر در استانهای مختلف به صورت همزمان تاکید شد.
انتهای پیام/281