تأکید بر لزوم جدی گرفتن آموزش قرآن در حوزه‌های علمیه و در میان آحاد جامعه

نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم جدی گرفتن آموزش قرآن در حوزه‌های علمیه و در میان آحاد جامعه تأکید کرد و از آموزش و پرورش خواست تا مسئله آموزش قرآن را جدی بگیرد.
کد خبر: ۷۶۳۲۳۳
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱ - 17July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، آیت‌الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه در مازندران امروز (پنجشنبه) در دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین «محمدجواد ابراهیمی» مشاور ریاست سازمان دارالقرآن کشور، با اشاره به وضعیت کنونی قرآن در جامعه، اظهار داشت: در حد قرآن حتماً کوتاهی‌های زیادی داریم.

تأکید بر لزوم جدی گرفتن آموزش قرآن در حوزه‌های علمیه و در میان آحاد جامعه

وی افزود: شکایت قرآن و پیغمبر اکرم (ص) از مهجوریت قرآن، شامل حال همه امت تا روز قیامت می‌شود و مختص به زمان و افراد خاصی نیست.

آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: هر مقدار که برای قرآن کار کنیم، کار ما در تراز قرآن نخواهد بود و بسیار کمتر و ضعیف‌تر از آن چیزی است که باید باشد؛ اما با این حال، باید هر آنچه در توان داریم انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران در ادامه به ضرورت جبران کاستی‌ها در این زمینه اشاره کرد و بر همکاری و جدیت با شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی و مساجد تأکید کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری پیشنهاد داد: هر مسجدی باید یک دارالقرآن یا دارالتعلیم قرآنی داشته باشد و حداقل پنج تا ۱۰ نفر را آموزش قرآن دهد.

نماینده ولی فقیه در مازندران همچنین از نهاد‌های مربوطه مانند حوزه علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه (به‌خصوص اوقاف که مسئولیت دارد) و وزارت ارشاد خواست تا دست‌به‌دست هم داده و برای توسعه فرهنگ قرآنی چاره‌اندیشی کنند.

وی با یادآوری سیره امام خمینی و بسیاری از بزرگان که هر روز یک جزء یا حداقل یک حزب قرآن می‌خواندند، خواستار فرهنگ‌سازی این رویه شد و گفت: هر چهار ماه یک قرآن ختم کنیم، این باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

آیت‌الله محمدی لائینی بر لزوم جدی گرفتن آموزش قرآن در حوزه‌های علمیه و سپس در میان آحاد جامعه تأکید کرد و از آموزش و پرورش خواست تا مسئله آموزش قرآن را جدی بگیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، متاسفانه از عدم اهتمام کافی به آموزش قرآن در این نهاد ابراز نگرانی کرد و گفت: متاسفانه خیلی بها داده نمی‌شود و امتحان قرآن شاید آن‌طور که شنیدیم خیلی جدی گرفته نمی‌شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران از تمامی مسئولان خواست تا برای توسعه این فرهنگ تلاش کنند و این کار را «بهترین یادگاری» دانست که از خود بر جای خواهند گذاشت.

این مسئول در پایان آمادگی خود و دفترش را برای هرگونه همکاری و پیگیری در زمینه قرآنی اعلام کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار