بازدید از جانمایی پیشنهادی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد

بازدید از جانمایی پیشنهادی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان نظامی در یاسوج برگزار شد.
کد خبر: ۷۶۳۲۸۲
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴ - 17July 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، نشست جانمایی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد، سرتیپ دوم پاسدار «مصطفی مثنوی» فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «وحید مثنوی» مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان نظامی در یاسوج برگزار شد. 
 
بازدید از جانمایی پیشنهادی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد
 
سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار داشت: این مکان یکی از نماد‌های فرهنگی و دفاع مقدس می‌باشد که دارای بار فرهنگی، ایثار و شهادت است.
 
وی با تأکید بر اینکه دفاع مقدس یک گنجینه تمام نشدنی و یک فرهنگ نجات‌بخش برای کشور است، افزود: برآورد صدام در جنگ تحمیلی این بود که می‌تواند در مدت یک هفته کشور را اشغال می‌کند و رژیم صهیونیستی نیز در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه همین اشتباه را تکرار کرد لذا با هوشیاری و انسجام مردم این برآورد محقق نشد.
 
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد این مکان به جهت فعالیت انسان‌های پاک و میعادگاه شهدای گمنام، در ترویج روحیه ایثار و اقتدار ملی بسیار مهم است.
 
سرهنگ خواست خدایی به جانمایی پیشنهادی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای استان اشاره کرد و گفت: جهت تدفین شهید گمنام در این مکان مقدس، باید ۷۰ درصد مربوط به المان تکمیل شود.
 
بازدید از جانمایی پیشنهادی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد
 
وی ابراز داشت: با تکمیل یادمان شهدای گمنام و برگزاری برنامه‌های فرهنگی در این مکان‌ها می‌توان در ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و جهاد به نسل آینده گامی مؤثر برداشت.
 
سرتیپ دوم پاسدار «مصطفی مثنوی» فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با تدفین شهید گمنام فضایی مناسب برای تجمعات عمومی ایجاد می‌شود تا مردم بتوانند به راحتی به این مکان‌ها دسترسی داشته باشند و یاد شهدا را گرامی بدارند. 
 
وی افزود: گرامیداشت شهدای گمنام می‌تواند تأثیر مثبتی بر جامعه داشته باشد و یادآوری ارزش‌های انسانی و اجتماعی را تقویت کند.
 
سرهنگ پاسدار «وحید مثنوی» مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد به آماده‌سازی ستاد کنگره استان و تبدیل آن به یک مرکز فرهنگی اشاره کرد و گفت: نمایشگاه گنجینه شهدا به حسینیه شهدا تغییر کاربری داده شده و قرار است این مجموعه به یک مرکز فرهنگی تبدیل شود که محل حضور جوانان، نوجوانان، دانشگاهیان، دانش‌آموزان و همه علاقه‌مندان به حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
 
مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: به منظور تبرک این مکان و گرامیداشت یاد شهدا، برنامه‌ریزی برای تدفین یک شهید گمنام در این مرکز فرهنگی در حال انجام است. این اقدام، آرزوی دیرینه مشتاقان فرهنگ ایثار و شهادت در استان بوده است.
 
وی افزود: جانمایی طرح پیشنهادی برای این یادمان ارائه شده و قرار است با در نظر گرفتن معماری اسلامی و فضای موجود، یادمانی درخور شأن این شهید خوشنام احداث شود.
 
بازدید از جانمایی پیشنهادی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد
 
در پایان این نشست سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد، سرتیپ دوم پاسدار «مصطفی مثنوی» فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «وحید مثنوی» مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد از محل جانمایی پیشنهادی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای استان بازدید کردند. 
 
بازدید از جانمایی پیشنهادی شهید گمنام در ستاد کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار