به گزارش
دفاعپرس از گلستان، آیتالله «سیدکاظم نورمفیدی» امام جمعه گرگان،در خطبههای نماز جمعه امروز گرگان با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام زینالعابدین (ع) و با اشاره به سیره مشترک ائمه اطهار (ع) اظهار داشت: اگرچه سیره همه ائمه در چارچوب یک مسیر و مشی واحد قرار دارد، اما تفاوتهای زمانی و شرایط سیاسی باعث شد که هر امام، راهکارهای متفاوتی برای هدایت امت در پیش گیرد.
نماینده ولیفقیه در گلستان با بیان این که جامعه آن زمان به شدت از معنویت فاصله گرفته و گرفتار دنیاطلبی شده بود، ادامه داد: امام سجاد (ع) با بصیرت و درایت، مسیر احیای دین را از مسیر دعا و نیایش آغاز کرد؛ زیرا احساس میکرد بنیانهای ایمان، توحید و اخلاق در حال فروپاشی است.
آیتالله نورمفیدی تصریح کرد: هرکس به دعاهای صحیفه سجادیه نگاه کند درمییابد که این کتاب تنها مجموعهای از مناجاتهای عرفانی نیست، بلکه در آن مباحث مهمی درباره عدالت، حکومت، حقوق مردم و نقد شرایط سیاسی آن دوران نهفته است.
وی با اشاره به دعای ۴۸ صحیفه سجادیه که در روز عید قربان یا جمعه خوانده میشده است، گفت: امام سجاد (ع) در این دعا با صراحت میفرماید که جایگاه اقامه نماز جمعه و عید، جای خلفای الهی بوده و امروز غاصبان آن را اشغال کردهاند. این جملات، تحلیلی روشن از انحراف سیاسی پس از پیامبر (ص) است که با زبان دعا بیان شده است.
امام جمعه گرگان خاطرنشان کرد: امام سجاد (ع) در برابر حاکمیت بنیامیه، مبارزهای هوشمندانه و عمیق را پیش گرفت و نه تنها فرهنگ دعا را ترویج داد، بلکه با کادرسازی و پرورش یاران مومن، زمینهساز گسترش تشیع و احیای نهضت عاشورا شد. در اواخر عمر امام، دایره شیعیان گستردهتر شده بود.
وی با اشاره به برخورد امام سجاد (ع) در مجلس یزید افزود: دشمنان اهل بیت گمان میکردند با اسارت خاندان امام حسین (ع)، کار نهضت به پایان رسیده است، اما امام سجاد (ع) در همان مجلس شام، با صراحت و قدرت خطبهای ایراد کرد که یزید را وادار به عقبنشینی و تظاهر به نماز کرد.
آیتالله نورمفیدی با تأکید بر ضرورت مقابله با تحریف تاریخ عاشورا گفت: همانطور که امام سجاد (ع) اجازه نداد دشمنان حقیقت را وارونه جلوه دهند، ما نیز در عصر حاضر وظیفه داریم با ابزارهای فرهنگی و رسانهای، در برابر تهاجم ترکیبی و تحریفهای رسانهای دشمنان بایستیم.
انتهای پیام /