دستور دادستان کل برای کنترل و افزایش نظارت بر بازار کالاهای اساسی

دادستان کل کشور گفت: در پی افزایش ناعادلانه قیمت برخی از کالاهای اساسی مردم با مشکل مواجه شده‌اند، لذا دادستان‌ها باید نسبت به کنترل و افزایش نظارت بر بازار اهتمام ویژه داشته باشند.
کد خبر: ۷۶۳۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴ - 19July 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «محمد موحدی» دادستان کل کشور با اشاره به نوسانات شدید قیمتی و ایجاد بی‌ثباتی در بازار برخی از اقلام و ارزاق عمومی، خطاب به دادستان‌های سراسر کشور اظهار داشت: در پی افزایش ناعادلانه قیمت برخی از کالا‌های اساسی مردم با مشکل مواجه شده‌اند، لذا دادستان‌های سراسر کشور باید نسبت به کنترل و افزایش نظارت بر بازار اهتمام ویژه داشته باشند.

دستور دادستان کل برای کنترل و افزایش نظارت بر بازار کالاهای اساسی

وی افزود: افزایش قیمت برنج به‌خصوص برنج ایرانی در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست؛ باید توزیع کالا‌ها و مایحتاج عمومی مردم به‌درستی انجام شود و با هرگونه سودجویی، گران‌فروشی و احتکار در بازار برخورد قاطع کرد.

دادستان کل کشور تاکید کرد: برای رعایت حقوق عامه لازم است دادستان‌های سراسر کشور برای تنظیم بازار به سازمان تعزیرات حکومتی کمک و از همه ظرفیت‌ها برای نظارت بر بازار استفاده کنند. همچنین چنانچه مرحله آماده‌سازی کالا نیز به قصد احتکار و گران‌فروشی با تأخیر انجام شود، مشمول قانون است.

حجت‌الاسلام موحدی همچنین در طی تماس تلفنی با رئیس سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: دادستانی کل کشور در راستای جلوگیری از هرگونه اخلال در بازار آمادگی کامل خود را برای کمک به دستگاه‌های ذی‌ربط و برخورد با مجرمین و متخلفان اعلام می‌دارد.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار