رسیدگی به ۳۵۴ هزار پرونده در محاکم قضایی مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران از رسیدگی به ۳۵۴ هزار پرونده در محاکم قضایی استان خبر داد.
کد خبر: ۷۶۳۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸ - 19July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «عباس پوریانی» رئیس کل دادگستری مازندران امروز (شنبه) در چمع خبرنگاران از ورود بیش از ۳۶۶ هزار پرونده در چهار ماه ابتدای امسال به محاکم قضایی استان خبر داد و اظهار داشت: تاکنون ۳۵۴ هزار پرونده در محاکم قضایی مازندران مختومه شد.

رسیدگی به ۳۵۴ هزار پرونده در محاکم قضایی مازندران

رئیس کل دادگستری مازندران نرخ رسیدگی به پرونده‌های وارده به دستگاه قضایی مازندران را ۹۷ درصد عنوان و تاکید کرد: رسیدگی سریع و دقیق به پرونده‌ها و پیشگیری از اطاله دادرسی مد نظر ویژه دادگستری مازندران قرار دارد.

پوریانی همچنین با اشاره به برگزاری چهار هزار و ۷۳۸ دادگاه مجازی در محاکم قضایی استان طی سال جاری، افزود: بیش از دو میلیون ابلاغ الکترونیک از فروردین ۱۴۰۴ تاکنون در محاکم قضایی مازندران صادر شده که حدود ۹۹ درصد ابلاغ‌ها را شامل می‌شود.

رئیس کل دادگستری مازندران در ادامه از انجام بیش از ۱۱۵ هزار استعلام برخط قضایی در استان خبر داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار