کردستان عراق مورد حمله پهپادی ترکیه قرار گرفت

منابع خبری از حمله پهپادی کشور ترکیه به استان سلیمانیه در کردستان عراق خبر دادند.
کد خبر: ۷۶۳۷۵۸
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۴ - 20July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، در حمله پهپادی ترکیه به منطقه «بنجوین» در شرق استان سلیمانیه واقع در اقلیم کردستان عراق یک نفر کشته و یک نفر دیگر زخمی شده است.
 
کردستان عراق مورد حمله پهپادی ترکیه قرار گرفت
 
پیشتر نیز سازمان مبارزه با تروریسم در اقلیم کردستان عراق اعلام کرد که با سه فروند پهپاد به میادین نفتی در منطقه «زاخو» در استان دهوک واقع در کردستان عراق حمله شده است.
 
این سازمان تاکید کرد که این حمله تلفات جانی در پی نداشته است.
 
پیش از این (شامگاه دوشنبه) نیز سرویس مبارزه با تروریسم اقلیم کردستان عراق از سقوط ۲ فروند پهپاد انتحاری در میدان نفتی خورمالا در استان اربیل خبر داده بود.
 
پایگاه خبری کردستان ۲۴ در این باره به نقل از «سرویس مبارزه با تروریسم» اقلیم کردستان عراق، اعلام کرد که این حادثه در ساعت ۸:۲۰ و ۸:۲۵ شامگاه دوشنبه رخ داد و هیچ تلفات جانی نداشته است.
 
شبکه المیادین در این زمینه، به نقل از فرماندهی عملیات مشترک عراق اعلام کرد که یک میدان نفتی در استان اربیل توسط دو فروند پهپاد با منشا ناشناخته، هدف قرار گرفته شده است.
 
در بیانیه فرماندهی عملیات مشترک عراق آمده است که این حمله تلفات انسانی به همراه نداشته و خسارات به جنبه‌های مادی محدود شده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار