برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان ‌رضوی گفت: تعدادی پرواز فوق‌العاده ویژه زوار حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد برقرار خواهد شد.
کد خبر: ۷۶۳۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۵ - 20July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «محمود امانی‌بنی» مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان رضوی با تاکید بر آمادگی همه‌جانبه فرودگاه مشهد در بدرقه و اعزام زائران اربعین‌حسینی، اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌ها به‌منظور بدرقه زوار اربعین از هفته‌ها گذشته در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد آغاز شده است.

برقراری پرواز فوق‌العاده ویژه زائران حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد

وی افززود: در فرودگاه مشهد علاوه بر هماهنگی پرواز‌ها به عتبات، هماهنگی برای پرواز‌های فرودگاه‌های مرزی از جمله اهواز، آبادان، کرمانشاه و ایلام نیز انجام شده است.

مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان رضوی تصریح کرد: همچنین با توجه به تاکیدات وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، به‌منظور استقبال ویژه از زائران اربعین‌حسینی، موکبی در این راستا در ترمینال خروجی پرواز‌های خارجی فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد برپا خواهد شد.

امانی بنی با اعلام اینکه تعدادی پرواز فوق‌العاده ویژه زوار حسینی در مسیر‌های نجف و بغداد برقرار خواهد شد، تاکید کرد: شهروندان و زائران توجه داشته باشند که در داخل فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد هیچ برنامه‌ای برای فروش بلیت سفر اربعین وجود ندارد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار