اعلام برنامه‌های قرآنی حرم مطهر رضوی در دهه سوم ماه محرم

همزمان با دهه سوم ماه محرم، صحن‌های مطهر حرم رضوی با برگزاری ویژه‌برنامه‌های متنوع قرآنی، میزبان زائران و مجاوران علاقه‌مند به کلام وحی است.
کد خبر: ۷۶۳۸۵۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۴ - 20July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، دارالقرآن الکریم آستان قدس رضوی با هدف تعمیق فرهنگ انس با قرآن و ارتقای سطح علمی و معنوی زائران و مجاوران، میزبان سلسله برنامه‌های منظم و متنوع قرآنی در صحن‌های حرم مطهر رضوی است.

اعلام برنامه‌های قرآنی حرم مطهر رضوی در دهه سوم ماه محرم

برنامه‌های جاری این مجموعه، تنها محدود به جلسات تلاوت و ترتیل نبوده، بلکه شامل آموزش‌های تخصصی برای نوجوانان و بانوان، محافل تفسیری، کرسی‌های تلاوت و نشست‌های ویژه حفظ و مفاهیم نیز می‌شود. 

این برنامه‌ها در نوبت‌های مختلف صبح، ظهر و عصر، در صحن و سرای حرم رضوی میزبان زائران و مجاوران است. بر اساس این برنامه‌ها، جلسات قرائت قرآن کریم (موقوفه گوهرشاد) همه روزه در ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد، ترتیل سوره مبارکه «یس» و تفسیر کلام وحی در رواق امام خمینی (ره) و ترتیل سوره مبارکه فتح در دو نوبت هر روز پس از نماز صبح و در ساعت ۱۷ در رواق امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

کُرسی تلاوت رضوی هر روز از ساعت ۱۶:۲۰ تا ۱۷:۴۵ و برنامه تلاوت استاد سادات فاطمی همه روزه از ساعت ۱۹ تا پیش از نماز مغرب و عشا در شبستان نجف‌آبادی اجرا می‌شود.

آموزش روخوانی قرآن در یک جلسه تحت عنوان «مکتب‌خانه همراه» ویژه نوجوانان همه‌روزه از ۱۵ تا ۱۶ و ویژه بانوان در دو نوبت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ و ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در دارالحجه برگزار می‌گردد. همچنین کارگاه قرآنی کودک نیز همه روزه صبح‌ها از ساعت ۹ در رواق حضرت زهرا (س) برپاست.

همچنین برنامه‌های تخصصی دارالقرآن خواهران تحت عنوان «کارگاه‌های قرآنی» شامل آموزش قرآن کریم، تدبر در قرآن و تبیین نهج‌البلاغه همه روزه صبح و عصر، «محفل قرآنی‌ام ابیها» چهارشنبه‌ها بعد از نماز ظهر و عصر، «جلسه سنتی قرائت قرآن» روز‌های یکشنبه بعد از نماز ظهر و عصر و «محفل دختران رضوی» پنجشنبه‌ها بعد از نماز ظهر و عصر در رواق حضرت زهرا (س) برگزار می‌شود. محفل هفتگی عیون الاخبار الرضا (ع) نیز سه‌شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۲:۳۰ در محل دارالحجه برقرار است.

گفتنی است حضور در تمامی این برنامه‌ها برای عموم زائران آزاد بوده و اقشار مختلف، به‌ویژه خانواده‌ها، نوجوانان و بانوان، استقبال گسترده‌ای از این محافل معنوی به عمل آورده‌اند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار