اعطاء مرخصی به ۶۵ درصد از زندانیان کهگیلویه وبویراحمد

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با موافقت مراجع قضایی ۶۵ درصد محکومان مؤسسات کیفری کهگیلویه وبویراحمد به مرخصی اعزام شدند.
کد خبر: ۷۶۳۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲ - 20July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «منصور بیژنی» مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: بر اساس بخشنامه صادره از قوه قضائیه و برگزاری جلسات شورای طبقه بندی در زندان‌ها و همکاری و مساعدت مراجع قضایی در استان ۶۵ درصد از محکومان ندامتگاه‌های استان به مرخصی اعزام شدند.
 
اعطاء مرخصی به ۶۵ درصد از زندانیان کهگیلویه وبویراحمد
 
وی افزود: در مناسبت‌های مختلف زندانیان واجدالشرایط به ویژه زندانیان مالی و افرادی که وجود آنان در جامعه مخل نظم و آسایش مردم نیست به مرخصی اعزام می‌شوند.
 
مدیر کل زندان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: در راستای تکریم خانواده‌های زندانیان و رعایت حقوق شهروندی با هماهنگی و همکاری دادیاران ناظر در زندان‌ها ومحاکم قضایی یازده گانه استان بر اساس این بخشنامه ۶۵ درصد زندانیان محکوم واجدالشرایط به مرخصی یک ماهه اعزام شدند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار