نماینده ولی‌فقیه کرمان:

تأکید بر اخلاق کریمانه در زندگی مدیران/ عملکرد اخلاقی، مؤثرتر از گفتار در تبلیغ دین است

نماینده مقام معظم رهبری در استان کرمان در چهل‌و‌چهارمین جلسه درس اخلاق مدیران استان بر اهمیت زیبایی‌های اخلاقی در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد.
کد خبر: ۷۶۴۲۳۲
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ - 21July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، چهل‌و‌چهارمین جلسه درس اخلاق مدیران استان کرمان، ظهر امروز با حضور حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین «حسن علیدادی‌سلیمانی»، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمان، و جمعی از مدیران استانی برگزار شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان با اشاره به ایام شهادت امام حسین (ع) و امام سجاد (ع)، بر ضرورت توجه به زیبایی‌های اخلاقی در سبک زندگی اسلامی تأکید کرد.

وی با بیان این‌که زیبایی‌های زندگی به دو بخش تقسیم می‌شوند، اظهار داشت: زیبایی‌های «ذاتی» که ریشه در خلقت الهی دارند و انسان در آن نقشی ندارد. زیبایی‌های «اکتسابی» نظیر اخلاق و منطق که تحت اراده انسان بوده و در آخرت همراه او خواهند بود.

امام‌جمعه کرمان در ادامه به مراتب اخلاقی در اسلام اشاره کرد و آن را در سه سطح طبقه‌بندی نمود:

1. اخلاق عدالتی: حداقل سطح اخلاق که شامل رفتار عادلانه بدون گذشت است.

2. اخلاق انسانی: در این سطح، فرد از خشم خود می‌کاهد و در مقابل بدی، مقابله‌به‌مثل نمی‌کند، اما لزوماً نمی‌بخشد.

3. اخلاق کریمانه (اکرامی): بالاترین سطح که با گذشت، نیکی در برابر بدی و تبدیل رفتار منفی به مثبت همراه است.

وی افزود: بسیاری از اختلافات، تنش‌ها و کینه‌ها ناشی از ضعف در اخلاق فردی است. رفتارهای ساده‌ای مانند خوش‌رویی، احترام، امانت‌داری و گذشت، می‌تواند بهترین تبلیغ برای دین اسلام باشد.

نماینده مقام معظم رهبری در استان کرمان همچنین بر تأثیر رفتار بر معرفی دین تأکید کرد و گفت:عملکرد افراد بسیار مؤثرتر از سخنان آن‌هاست. چه‌بسا بسیاری از غیرمسلمانان با مشاهده اخلاق و رفتار پسندیده مسلمانان، به دین اسلام گرایش پیدا کرده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، نسبت به تضاد میان موقعیت اجتماعی و ضعف اخلاقی هشدار داد و تصریح کرد: برخی افراد با وجود مسئولیت و جایگاه اجتماعی بالا، در زمینه اخلاق فردی دچار ضعف هستند. حال‌آنکه شهرت و جایگاه باید با رشد و بلوغ اخلاقی همراه باشد.

در پایان این جلسه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیدادی‌سلیمانی با تأکید بر ضرورت مراقبت در تعاملات روزمره گفت: تمام رفتارهای ما، چه در محیط خانه و چه در اجتماع، از سوی اطرافیان از جمله کودکان، همکاران و مردم، مورد قضاوت قرار می‌گیرد. بنابراین باید همواره مراقب منش و اخلاق خود باشیم.

تأکید بر اخلاق کریمانه در زندگی مدیران/ عملکرد اخلاقی، مؤثرتر از گفتار در تبلیغ دین است

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار