فعالیتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان با رنگ و بوی دفاع و اتحاد

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان گفت: فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و اسلامی کانون در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، به شروع کارگاه‌های تابستانه متصل شده و رنگ و بوی دفاع و اتحاد به خود گرفت.
کد خبر: ۷۶۴۴۰۷
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴ - 22July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، سرکار خانم «الهه غیناقی» مدیرکانون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان،در خصوص فعالیت‌های این مرکز در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار داشت: فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و اسلامی کانون در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، به شروع کارگاه‌های تابستانه متصل شده و رنگ و بوی دفاع و اتحاد به خود گرفت.
فعالیتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان با رنگ و بوی دفاع و اتحاد
 
وی گفت: تولیدمحتوا‌های رسانه‌ای در حوزه دفاع مقدس و یکپارچگی ملت، مهمترین اقدامات کانون در این ایام بود. باشگاه نوجوانان رسانه و تولیدمحتوا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان با هدف ارتقاء مهارت‌های رسانه‌ای و ساخت تولید محتوای موبایلی، کارگاه تخصصی کپشن نویسی و آموزش نرم‌‍افزار کپ‌کات (CapCut) را با حضور اساتید توانمند و نوجوانانی از سراسر استان، برگزار کرد.
 
غیناقی افزود: برنامه گردهمایی کودکان عاشورایی در تمامی مراکز کانون گلستان برگزار شد و رنگ و بوی جنگ ۱۲ روزه داشت. در این روز فعالیت‌هایی، چون مداحی و سینه‌زنی، معرفی شخصیت حضرت رقیه (س) و پرسش و پاسخ پیرامون وقایع عاشورا اجرا شد. این مراسم با هدف آشنایی اعضا با مفاهیم عاشورایی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تقویت حس دینی در کودکان و نوجوانان برگزار گردید.
 
مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان تصریح کرد: در این ایام با حضور اعضای کانون‌ها بیش از ۸۰ تولیدمحتوای ویدئویی با موضوع دفاع مقدس، جنگ تحمیلی، مقاومت و ... انجام شد.
 
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: ویژه برنامه‌ای برای کودک ۶ ساله مرضیه عسگری فرزند شهید منصوره عسگری که اهل گرگان بودند گرفته شد. همزمان با ۱۸ تیر و روز ادبیات کودک و نوجوان، بزرگداشتی برای کودک ۶ ساله، مرضیه عسگری، صورت گرفت که مهمترین برنامه آن شعرخوانی شاعران کودک و نوجوان برای این عزیز از دست رفته بود، همچنین در این برنامه مدیران کل فرهنگ و ارشاد، امور اجتماعی استانداری، امور بانوان نیز به بیان سخنرانی پرداختند.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار