معرفی مدیرکل زندان‌های کهگیلویه و بویراحمد

با حضور مسئولان استانی و کشوری «سیروس امینی» به عنوان مدیرکل جدید اداره زندان‌های کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد.
کد خبر: ۷۶۴۵۷۶
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱ - 22July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، «حمید اسدی» معاون قضایی، اجرای احکام و امور مجلس سازمان زندان‌های کشور در این مراسم  به موضوع اشتغال و حرفه آموزی زندانیان اشاره کرد و اظهار داشت: در تمامی استان‌های کشور دوره‌های مختلف آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار و برای ایجاد اشتغال از زندانیان حمایت‌های لازم صورت می‌گیرد.
 
معرفی مدیرکل زندان‌های کهگیلویه و بویراحمد
 
وی از فراهم شدن زمینه تحصیل و آموزش زندانیان خبر داد و گفت: در حوزه فرهنگی، آموزشی و سواد آموزی زندانیان این امکان فراهم شده تا مددجویان در تمامی مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه مشغول تحصیل شوند و همچنین در بحث حفظ و قرائت قرآن نیز رشد چشمگیری داشتیم.
 
«منصور بیژنی» مدیرکل سابق زندان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این مراسم گفت: در پنج سال گذشته، یک‌هزار و شش نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در استان با مجموع بدهی این افراد بالغ بر هزار میلیارد تومان آزاد شدند که با همکاری و پیگیری شورا‌های حل اختلاف و مددکاران حدود ۷۸ درصد این مبلغ بخشیده شد.
 
بیژنی افزود: با تلاش انجمن حمایت از زندانیان نیز ۲۰۰ زندانی در استان آزاد شده‌اند.
 
در این مراسم، «محبوب افراسیاب» رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد نیز به اهمیت عفو و گذشت در جامعه اسلامی و نقش آن در پویایی بنیان‌های اجتماعی و خانوادگی اشاره کرد و گفت: فاصله میان معارفه و تودیع، تنها یک لحظه است. این همدلی و همکاری مشترک در امور اداری، به‌زودی به خاطره‌ای ماندگار تبدیل خواهد شد. بیایید با هم بودن را قدر بدانیم و با اتحاد، خدمت‌رسانی کنیم.
 
در پایان از خدمات «منصور بیژنی» تجلیل و «سیروس امینی» به عنوان مدیر کل جدید اداره زندان‌های استان معرفی شد.
 
انتهای پیام
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار