به گزارش
دفاعپرس از کهگیلویه و بویراحمد، «شهلا محمد حسینی» مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد در کارگروه حجاب و عفاف گفت: با توجه به اینکه اقدامات انجام شده در راستای حجاب و عفاف، نوعی پراکندگی و جزیرهای کار کردن را دارد و بازخورد لازم را دراین حوزه ندارد مقرر شد قرارگاه زیست عفیفانه در سطح استان تشکیل شود.
وی افزود: در این قرارگاه ضرورت دارد که همه دستگاهها منابع انسانی، مالی، ابزاری و امکانات خود برای نتیجه بخش بودن این قرارگاه را در کنار هم بگذارند.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه نخبگان علمی در قالب این کارگروه بحثهای تحقیقاتی و پژوهشی را انجام میدهند، اضافه کرد: در این کارگروه علتهای اولویت دار و راهکارها مشخص و دستگاههای اجرایی که منابعی در اختیار دارند بر اساس اولویتها آنها را اجرا میکنند.
محمدحسینی گفت: یکی از اقدامات اساسی که باید انجام شود تعریف استراتژی در قالب این طرح و عمل کردن بر اساس اولویتهای تعریف شده است.
سرهنگ پاسدار «حجتالله عباسی» معاون اجتماعی سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای موضوع حجاب و عفاف شش کارگروه تخصصی باموضوعاتی از جمله زیست عفیفانه، برخوردهای ارشادی، فیزیکی، مد و لباس در سپاه فتح داریم.
سرهنگ عباسی افزود: طرح حیات طیبه یکی از کنشگریهای اجتماعی است که با سفیران مهر متشکل از مردم و بسیجیان با رویکرد نرمگفتاری کار هدایت را در جامعه انجام میدهند
حجتالاسلام والمسلمین «حمزه پیشقدم» دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان نیز در این جلسه عنوان کرد: نبود دستگاه متولی مشخص و نبود مجری پاسخگو از جمله مشکلاتی است که فعالان حوزه عفاف و حجاب دارند.
وی افزود: ما خواستار تشکیل بخش نظارتی در استانداری برای پیگیری عملکرد دستگاهها و شفافسازی محل هزینهکرد اعتبارات تخصصی در حوزه حجاب و عفاف هستیم.
انتهای پیام/