هدف‌گذاری اتاق اندیشه‌ورزی خراسان رضوی برای نهادینه‌سازی هوش مصنوعی در آموزش و پرورش

فناوری هوش مصنوعی می‌تواند در قالب «دستیار هوشمند معلم» نمود پیدا کند و در حوزه‌های تولید محتوا، طراحی سؤالات امتحانی و ایجاد محتوای گرافیکی بسیار کارآمد و کاربردی باشد.
کد خبر: ۷۶۴۶۴۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳ - 23July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، نشست هم‌اندیشی کارگروه‌های فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان و آموزش و پرورش اتاق اندیشه‌ورزی خراسان رضوی با محوریت نهادینه‌سازی هوش مصنوعی در عرصه تعلیم و تربیت و ارائه آموزش‌های مرتبط با این دانش نوین برگزار شد.

هدف‌گذاری اتاق اندیشه‌ورزی خراسان رضوی برای نهادینه‌سازی هوش مصنوعی در آموزش و پرورش

«مسعود مظلوم» رئیس کارگروه فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان اتاق اندیشه‌ورزی خراسان رضوی در این نشست اظهار داشت: امروزه آموزش و پرورش باید با هوش مصنوعی متحول شود و نهاد‌های گوناگون آماده برگزاری دوره‌هایی با محوریت استفاده از هوش مصنوعی و داده هستند.

وی افزود: فناوری هوش مصنوعی می‌تواند در قالب «دستیار هوشمند معلم» نمود پیدا کند و در حوزه‌های تولید محتوا، طراحی سؤالات امتحانی و ایجاد محتوای گرافیکی بسیار کارآمد و کاربردی باشد.

رئیس کارگروه فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان اتاق اندیشه‌ورزی خراسان رضوی ادامه داد: شرکت‌های خصوصی عرصه هوش مصنوعی در استان تا کنون بوت کمپ‌ها یا دوره‌های تابستانه را در مشهد، تهران و سنندج برگزار کرده‌اند که مسیر‌های شغلی و کاربردی همچون تحلیلگر داده، معلم داده و دانشمند داده معرفی و ارائه شده‌اند.

مظلوم تصریح کرد: نسل جدید هوش مصنوعی از سال ۲۰۲۲ میلادی با روش‌های جی‌پی‌تی‌بیس فعالیت نموده و به زبان ساده با استفاده از متن و نوشتار، تصویر و داده تولید می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر چت جی‌پی‌تی به دوست صمیمی دانش‌آموزان و فرهنگیان تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: جامعه هدف آموزش و پرورش مطمئناً به سمت بهره‌گیری از هوش مصنوعی حرکت کرده است که خراسان رضوی می‌تواند به نمونۀ کشوریِ تلفیق هوش مصنوعی و آموزش و پرورش بدل گردد.

رئیس کارگروه فناوری، تحول دیجیتال و اقتصاد دانش‌بنیان اتاق اندیشه‌ورزی خراسان رضوی عنوان داشت: معلمان با دستیار هوشمند معلم روش‌های نوین در تدریس را پیاده‌سازی می‌کنند و به‌عنوان شروع کار می‌توان آموزش فهم و تحلیل داده را از دبیران کامپیوتر و شبکه و نرم‌افزار کلید زد.

مظلوم گفت: در استانداری خراسان رضوی، طرح فرهنگ تحول دیجیتال مورد تأکید قرار گرفته است که به دنبال آن در سطح کارمندان استانداری و حتی فرمانداری‌ها هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و تحلیل داده، فرهنگ‌سازی و آموزش داده خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار