یادمان ایستادگی ملت ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی برگزار شد

مراسم بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی با حضور اقشار مختلف مردم، روحانیون، مسئولان و نیرو‌های نظامی در مسجد امام حسین (ع) شهرستان بانه برگزار شد. این مراسم با محوریت زنده نگه‌داشتن یاد شهدا و نمایش همبستگی مردم با جبهه مقاومت همراه بود.
کد خبر: ۷۶۴۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۳ - 23July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای وطن در جنگ ۱۲ روزه اخیر با رژیم صهیونیستی، مراسمی باشکوه در مسجد امام حسین (ع) شهر بانه برگزار شد.
 
یادمان ایستادگی ملت ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی برگزار شد
 
این مراسم با حضور گسترده مردم، روحانیون، مسئولان ادارات شهرستان، فرماندهان نظامی و نیرو‌های بسیجی برگزار شد و فضای معنوی خاصی در میان شرکت‌کنندگان حاکم بود. شرکت‌کنندگان با حضور در این آیین، ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های شهدا و مجروحان این نبرد، بار دیگر بر ایستادگی در برابر تجاوز و حمایت از جبهه مقاومت تأکید کردند.
 
در حاشیه این مراسم، محفل انس با قرآن کریم نیز برگزار شد و قاریان برجسته شهرستان بانه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید، فضای روحانی خاصی به مراسم بخشیدند. قرائت آیات نورانی قرآن با مضمون جهاد، پایداری و وعده‌های الهی درباره پیروزی حق بر باطل، یادآور روحیه مقاومت ملت ایران و سایر ملت‌های مظلوم در برابر ظلم و ستم بود.
 
این مراسم با سخنرانی چند تن از مسئولان شهرستانی و روحانیون همراه شد که در بیانات خود، ضمن گرامیداشت یاد شهدای مظلوم جنگ ۱۲ روزه، به نقش ایران در دفاع از مظلومان جهان و مقابله با سیاست‌های تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی پرداختند.
 
در بخشی از این مراسم، یکی از روحانیون شهرستان با اشاره به ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان اسلام اظهار کرد: حمایت از جبهه مقاومت، نه یک شعار بلکه یک باور عمیق در فرهنگ مردم ایران است
 
وی افزود: برگزاری این‌گونه آیین‌ها، موجب زنده نگه‌داشتن فرهنگ ایثار، شهادت و بصیرت در جامعه می‌شود و نسل جوان را با آرمان‌های مقاومت بیشتر آشنا می‌کند
 
در این مراسم همچنین با پخش نماهنگ‌هایی از رشادت‌های رزمندگان مقاومت اسلامی در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی، بخشی از واقعیت میدانی جنگ ۱۲ روزه برای حاضران بازنمایی شد.
 
بنابر اعلام برگزارکنندگان، این مراسم با هدف پاسداشت یاد شهدای جنگ اخیر، ترویج فرهنگ مقاومت، و تقویت وحدت ملی در برابر دشمنان اسلام برگزار شده است. مسئولان شهرستان بانه نیز با حضور در کنار مردم، بر استمرار چنین برنامه‌هایی در مناسبت‌های مشابه تأکید کردند.
 
مراسم گرامیداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، با ختم دسته‌جمعی قرآن و دعا برای پیروزی جبهه مقاومت به پایان رسید.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار