حجت‌الاسلام شهسواری:

راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در قزوین برگزار می‌شود / فریاد اعتراض علیه جنایات صهیونیست‌ها

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قزوین گفت: در پاسخ به ادامه جنایات رژیم صهیونیستی و سکوت مجامع بین‌المللی، مردم استان قزوین همگام با ملت ایران، روز جمعه سوم مرداد پس از اقامه نماز جمعه، در راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» شرکت خواهند کرد.
کد خبر: ۷۶۴۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۸ - 23July 2025

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن شهسواری رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفتگو با خبرنگار دفاع پرس در قزوین اظهار داشت: در پی استمرار حملات رژیم صهیونیستی و جنایات بی‌سابقه علیه مردم بی‌دفاع غزه، راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» همزمان با سراسر کشور، در استان قزوین برگزار خواهد شد.

راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در قزوین برگزار می‌شود / فریاد اعتراض علیه جنایات صهیونیست‌ها


وی افزود: این راهپیمایی پس از اقامه نماز وحدت‌بخش جمعه سوم مرداد ۱۴۰۴ در تمامی میعادگاه‌های نماز جمعه استان برگزار می‌شود و مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار قزوین با حضور پرشور خود، نفرت و انزجار عمیق خود را از رژیم اشغالگر قدس و حامیان بین‌المللی آن، به‌ویژه آمریکا، ابراز خواهند کرد.
حجت الاسلام شهسواری همچنین از مسیر راهپیمایی در مرکز استان خبر داد و گفت: در شهر قزوین، راهپیمایی از مسجدالنبی به‌سمت میدان آزادی برگزار خواهد شد.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قزوین از مردم استان خواست با حضور پرشور خود، بار دیگر حمایت قاطع خود را از آرمان فلسطین و مقام معظم رهبری فریاد بزنند و افزود: شعارهای «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر منافق» و «مرگ بر سازشکار» محوری‌ترین فریادهای این تجمع خواهد بود.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار