کشف ۸۰۰ سکه تقلبی در اردبیل

مدیرکل صمت استان اردبیل گفت: با همکاری نهاد‌های امنیتی موفق به کشف ۸۰۰ سکه تقلبی شدیم که قصد توزیع در بازار طلا را داشتند.
کد خبر: ۷۶۴۸۶۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۲ - 24July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «مسعود ایرانی» مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل، عصر روز گذشته (چهارشنبه) در مصاحبه با خبرنگاران، به کشف ۸۰۰  سکه‌ تقلبی اشاره داشته و اظهار داشت: این سکه‌ها که ظاهری مشابه سکه‌های طلا داشتند، توسط فردی برای توزیع در میان طلافروشان تهیه شده بود. 
کشف ۸۰۰ سکه تقلبی در اردبیل

وی افزود: با همکاری پلیس امنیت اقتصادی، اتحادیه صنف طلا و جواهر و کارشناسان بازرسی اداره کل صمت، این محموله غیرمجاز شناسایی و ضبط شد. 

مدیرکل صمت اردبیل با اشاره به جزئیات این پرونده اعلام کرد: متهم پس از شناسایی، به مراجع قضایی تحویل داده شد و حکم مربوطه صادر شده است.

ایرانی تأکید کرد: سکه‌های کشف‌شده در بسته‌بندی‌های وکیوم‌شده و با ظاهر فریبنده عرضه می‌شدند، اما آزمایش‌ها نشان داد که جنس اصلی آنها مس است و ارزش واقعی بسیار پایین‌تری نسبت به طلا دارند. 
 
وی از توزیع گسترده این سکه‌های تقلبی در سطح کشور خبر داد و گفت: بر اساس اعترافات متهم، حدود ۱۳ هزار عدد از این سکه‌ها در بازار‌های مختلف کشور پخش شده که متأسفانه بسیاری از آنها به فروش رسیده است.

وی ارزش تقریبی سکه‌های کشف‌شده در اردبیل را حدود ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برآورد کرد و از پیگیری قانونی این پرونده در سطح ملی خبر داد.
 
مدیرکل صمت اردبیل از شهروندان خواست در صورت خرید این سکه‌ها، از طریق سامانه ۱۲۴ یا مراجعه حضوری به اداره کل صنعت و معدن، شکایت خود را ثبت کنند. 

وی تأکید کرد: کارشناسان نظارتی به سرعت به این گزارش‌ها رسیدگی خواهند کرد تا از تکرار چنین کلاهبرداری‌هایی جلوگیری شود.

ایرانی به خریداران طلا و سکه توصیه کرد: از اصالت بسته‌بندی، مجوز واحد صنفی و وجود نشانه‌های استاندارد اطمینان حاصل کنند.

وی افزود: در صورت تخصص نداشتن در این زمینه، بهتر است از افراد متخصص برای تشخیص اصل یا تقلبی بودن سکه‌ها کمک گرفته شود تا از ضرر مالی جلوگیری شود. 

مدیرکل صمت استان اردبیل با اشاره به ادامه روند رسیدگی به این پرونده، گفت: با هماهنگی مراجع قضایی و نهاد‌های امنیتی، پیگیری‌ها برای دستگیری سایر عوامل این شبکه کلاهبرداری در سراسر کشور ادامه دارد.

وی از طلافروشان نیز خواست در صورت مواجهه با چنین مواردی، بلافاصله به نهاد‌های نظارتی گزارش دهند.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار