نسل زد با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند / رهبر معظم انقلاب اسلامی مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به نقش جوانان در میدان‌های انقلابی، گفت: نسل زد با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند و این یعنی امید به آینده همچنان زنده است.
کد خبر: ۷۶۴۸۹۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲ - 24July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، آیت‌الله «سید احمد علم‌الهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در سیزدهمین نشست هم‌اندیشی نخبگان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، به بیان نکاتی کلیدی درباره اقتدار ملی و طرح‌های دشمن پرداخت.

نسل زد با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند / رهبر معظم انقلاب اسلامی مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند 

وی اقتدار جمهوری اسلامی را عامل اصلی دشمنیِ دشمنان با نظام اسلامی دانست و اظهار داشت: با توجه به اینکه این اقتدار در حال توسعه است، طبیعی است که دشمنی‌ها نیز افزایش یابد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه قدرت در خدمت رهبری است نه در کنار رهبری، افزود: مهم‌ترین هنر رهبر معظم انقلاب اسلامی، استفاده صحیح و دقیق از مبانی قدرت است. ایشان صرفاً یکی از اجزای قدرت نیست، بلکه همه‌ی این مؤلفه‌های قدرت تحت تدبیر ایشان به‌درستی به کار گرفته می‌شوند. شگرد اصلی مدیریت معظم‌له، استخدام دقیق این قدرت‌ها در جای مناسب است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به طراحی‌های بلندمدت دشمن تصریح کرد: طرح اخیر اسرائیل که با هدف ایجاد شبیخون امنیتی علیه ایران طراحی شده بود، شاید بیش از یک سال برنامه‌ریزی شده باشد. دشمن عوامل جاسوسی را در شکل‌های مختلف در کشور فعال کرده بود و حتی به برخی از آنها، به جای پول، طلا داده بود تا اطلاعات منتقل کنند.

آیت‌الله علم‌الهدی با یادآوری هشدار‌ها و پیش‌بینی‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی عنوان داشت: فرماندهی معظم کل قوا تمام سناریو‌های دشمن را از قبل شناسایی و برایشان طرح جایگزین داشتند. شهید سردار سلامی در یکی از سخنرانی‌های خودشان بیان کردند که ما هر سناریوی دشمن را پیش‌بینی کردیم و برای آن راه علاجی در نظر گرفتیم؛ در همین راستا نوع برخورد رهبر معظم انقلاب اسلامی در شبیخون دشمن مصداق سخن این شهید بزرگوار بود.

وی با اشاره به حمله دقیق به پایگاه العُدید در قطر تصریح کرد: موشک‌های ایران ماهواره سنت‌کام آمریکا را که تمام تحرکات منطقه را رصد می‌کرد نابود کردند. این دقت، حاصل تدبیر فرمانده معظم کل قوا بود. ایشان دستور دادند و فرمودند این سانسور‌ها کنار برود تا مردم بدانند چه شده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به نقش جوانان در میدان‌های انقلابی، گفت: نسل Z با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند و این یعنی امید به آینده زنده است.

امام جمعه مشهد با اشاره به موضوع فضای مجازی و پیشنهاداتی درباره فعالیت در پیام‌رسان‌های داخلی نظیر ایتا، خواستار پیگیری این مسائل از سوی مقامات حاضر شد و اظهار امیدواری کرد که سخنان مطرح‌شده در این نشست، پیگیری شده و منجر به اقدامات عملی شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار