ماکرون: فلسطین را به‌رسمیت خواهیم شناخت

رئیس‌جمهور فرانسه گفت که این کشور در راستای دستیابی به صلح پایدار در غرب آسیا، فلسطین را به عنوان کشور به‌رسمیت خواهد شناخت.
کد خبر: ۷۶۵۰۷۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳ - 25July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه پنجشنبه در سخنانی اظهار داشت: من تصمیم گرفته‌ام که فرانسه در راستای تحقق تعهد تاریخی خود برای دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار در خاورمیانه، کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

ماکرون: فلسطین را به‌رسمیت خواهیم شناخت

طبق گزارش تلویزیون خبری الجزیره، رئیس‌جمهور فرانسه افزود: تصمیم خود را برای به رسمیت شناختن رسمی کشور فلسطین، پیش از مجمع عمومی سازمان ملل متحد در ماه سپتامبر آینده اعلام خواهم کرد.

ماکرون تاکید کرد: نیاز فوری امروز پایان دادن به جنگ در غزه و نجات غیرنظامیان است.

رئیس‌جمهور فرانسه در نامه‌ای به «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان نوشت: امیدوارم این به رسمیت شناختن به دستیابی به صلح پایدار در خاورمیانه کمک کند.

رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا جنگ نسل‌کشی را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که تاکنون به شهادت بیش از ۵۹ هزار فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۱۴۳ هزار تن دیگر، آوارگی تقریبا تمامی ساکنان این منطقه محاصره شده و ویرانی گسترده آن منجر شده است.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار