امام‌جمعه کرمان:

آمریکا باید از جغرافیای جهان اسلام اخراج شود

امام‌جمعه کرمان با اشاره به تهدید حزب‌الله عراق علیه نظامیان آمریکایی، اخراج ایالات متحده از منطقه را یک ضرورت دانست و بر تداوم مبارزات امت اسلامی با نظام سلطه تأکید کرد.
کد خبر: ۷۶۵۱۲۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۱ - 25July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان،حجت‌الاسلام‌والمسلمین «حسن علیدادی‌سلیمانی»، امام‌جمعه کرمان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مصلی بزرگ امام علی (ع) این شهر برگزار شد، با گرامی‌داشت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار کرد: تقوا یعنی دوری از هر چیزی که انسان را از خداوند دور می‌کند و تلاش برای جلب رضایت الهی و ترک گناه.

آمریکا باید از جغرافیای جهان اسلام اخراج شود

وی با اشاره به نقش وسوسه‌های شیطانی در جلوگیری از اصلاح جامعه، بیان کرد: هوای نفس و وسوسه‌های شیطان، بزرگ‌ترین مانع در مسیر اصلاحات هستند و باعث می‌شوند که جامعه به انحراف کشیده شود. قرآن کریم نیز بارها نسبت به گرفتار شدن انسان‌ها به دام وسوسه‌های شیطانی هشدار داده است.

امام‌جمعه کرمان افزود: جامعه‌ای که درگیر گناه پنهان و وسوسه‌های شیطان شود، به‌مرور زمان به گناه آشکار دچار خواهد شد. یکی از جلوه‌های خطرناک این وسوسه‌ها ایجاد تفرقه و دشمنی در جامعه است که وحدت مسلمانان را نشانه می‌گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت شهادت حضرت رقیه (س) و ایام اسارت کاروان کربلا، بیان کرد: امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) پیام عاشورا را به‌خوبی به جهان رساندند و این نهضت به‌مرور به یک حرکت جهانی و ماندگار تبدیل شد.

علیدادی‌سلیمانی در ادامه با گرامی‌داشت سالگرد نخستین نماز جمعه کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی به امامت آیت‌الله طالقانی، گفت: نماز جمعه نهادی مؤثر در وحدت و بصیرت‌بخشی به مردم است و در خنثی‌سازی فتنه‌های دشمن نقش بزرگی داشته است.

 امروز غزه هم در آتش بمب‌های جهنمی رژیم صهیونیستی می‌سوزد 

وی در خطبه دوم نماز جمعه، وضعیت امروز غزه را مصداق روشن نسل‌کشی عنوان کرد و افزود: امروز غزه هم در آتش بمب‌های جهنمی رژیم صهیونیستی می‌سوزد و هم در قحطی مطلق گرفتار است؛ اسرائیل با بمباران صف‌های توزیع غذا، بیمارستان‌ها و مدارس، مرتکب جنایات بی‌سابقه‌ای شده که با سکوت مرگبار نهادهای جهانی همراه بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان، خواستار راهپیمایی گسترده جهانی برای حمایت از مردم غزه شد و گفت: ملت‌های دنیا باید صدای مظلومیت فلسطینیان را به گوش مجامع بین‌المللی برسانند.

وی در پایان با اشاره به اولتیماتوم حزب‌الله عراق به نیروهای آمریکایی، خاطرنشان کرد: مردم عراق توان اخراج نیروهای اشغالگر را دارند و به فضل الهی، این کشور از لوث وجود آمریکایی‌ها پاک خواهد شد. آمریکا باید از جغرافیای جهان اسلام در منطقه اخراج شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار