حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی: برنامه هسته‌ای ایران با ترور از بین نمی‌رود

نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: تجربه ثابت کرده است که ایمان و علم با به شهادت رساندن افراد و یا ترور از بین نمی‌رود.
کد خبر: ۷۶۵۲۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱ - 29July 2025

حجت‌الاسلام والمسلمین «عبدالله حاجی‌صادقی» نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، درباره پیام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی با ایران، اظهار داشت: پیام ما همان پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی است که فرمودند امتی قاطع، محکم و یکپارچه ایستادند تا این غده سرطانی و دشمن بشریت را ریشه‌کن کنند. 

نماینده ولی فقیه در سپاه: برنامه هسته‌ای ایران با به شهادت رساندن افراد از بین نمی‌رود

حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی نمی‌تواند شکست خود در جنگ ۱۲ روزه را پنهان کند، افزود: دفاع مقدس ما ادامه دارد و به لطف الهی، این رژیم ضربات بعدی را هم خواهد دید.

نماینده ولی فقیه در سپاه، در پاسخ به این سوال که آیا ترور دانشمندان موجب مسدودشدن مسیر برنامه هسته‌ای ایران خواهد شد؟ گفت: علم و دانش، محتواست و تجربه ثابت کرده است که ایمان و علم با به شهادت رساندن افراد و یا با ترور از بین نمی‌رود.

به گزارش دفاع‌پرس، رژیم صهیونیستی در بامداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ حمله‌ای وحشیانه را به ایران انجام داد و تعدادی از فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه را به شهادت رساند؛ اما با پاسخ‌ سهمگین نیروهای مسلح، سرانجام این جنگ ۱۲ روزه با واردشدن خسارات فراوان به اماکن مختلف نظامی، شهری، اقتصادی و امنیتی در سرزمین‌های اشغالی و تحمیل آتش‌بس به دشمن، پایان یافت.

فرمانده معظم کل قوا در این زمینه با تبریک پیروزی ملت ایران بر دشمن صهیونیستی، تأکید کردند: رژیم جعلی صهیونیستی با وجود آن همه هیاهو و ادعا در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا در آمد و لِه شد.

انتهای پیام/281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار