جنگ دوازده روزه فضای گفتمانی ایران‌هراسی را به ایران‌دوستی تبدیل کرد

دبیر ستاد برگزاری نمازجمعه و عیدین شهر گزیک با بیان اینکه در جنگ ۱۲ روزه شاهد صحنه‌های بسیار امید بخش و غرور آفرین بودیم که دشمن حتی فکر آن را هم نمی‌کرد گفت: فضای گفتمانی ایران هراسی که دشمن ساخته بود به ایران‌دوستی تبدیل شد.
کد خبر: ۷۶۵۳۱۷
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۹ - 26July 2025

«یاسرعطایی» در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند با بیان اینکه یکی از ابعاد بسیار مهم جنگ۱۲روزه رژیم صهیونی مدیریت داهیانه، مقتدرانه و میدانی رهبر معظم انقلاب جمهوری اسلامی ایران بود، اظهار داشت: به عنوان نمونه ایشان با انسجام‌بخشی و روحیه‌بخشی در حوزه نظامی و مرتبط با مدیریت میدان عملیات نظامی و هم در برابر جنگ روانی رسانه‌ای (شناختی) دشمنان و مدیریت فضای ادراکی جامعه نقش بسزایی در انسجام‌بخشی داشتند و همینطور ترسیم اراده تسلیم‌ناپذیر در برابر دشمن؛ برخلاف آنچه دشمن تصور می‌کرد که با حمله برق‌آسای خود می‌تواند در اندک زمانی ایران را وادار به تسلیم کند، در عمل ورق برگشت و رهبر معظم انقلاب در نخستین پیام تلویزیونی، این خواب آشفته دشمن مبنی بر تسلیم ایران را بر هم زدند و بسیاری موارد دیگر که همه تحلیل گران و سیاستمداران به این مهم اذعان داشته و دشمن مجبور به آتش بس شد.

جنگ دوازده روزه فضای گفتمانی ایران هراسی را به ایران دوستی تبدیل کرد

وی در پاسخ به این سؤال که آیا با وجود شهادت فرماندهان و دانشمندان پیروز شده‌ایم، گفت: در ابتدای انقلاب هم گروهک‌های وابسته به غرب بسیاری از سران و بزرگان انقلاب اسلامی را به شهادت رساندند و به خیال خود انقلاب اسلامی تضعیف می‌شود و در طول این سال‌ها بسیاری از فرماندهان و دانشمندان ما را به شهادت رساندند، اما مگر قطار پیشرفت انقلاب از حرکت ایستاد. فرق مکتب اسلام با کفر در این هست که ما سربازانمان به فیض شهادت نائل می‌شوند و در دنیای کفر اینگونه نیست. شهادت بزرگترین پیروز لشکر اسلام است همانطور که در واقعه عاشورا امام حسین و یاران ایشان شهید شدند و تاریخ بعد از ۱۴۰۰ سال از ایشان یاد می‌کند نه از لشکر کفر.

عطایی ادامه داد: انقلاب اسلامی قائل به اندیشه و ریشه و اعتقاد است نه قائل به شخص هرچند که اشخاص نقش بی بدیلی در پیشرفت و موفقیت داشته و خواهند داشت، اما جهان بینی اسلامی که انقلاب ما با بهره گیری از آموزه‌های اسلامی به پیروزی رسید ستون راستین خیمه انقلاب است و همه ما مردم ایران سربازان این خیمه می‌باشیم.

دبیر ستاد برگزاری نمازجمعه و عیدین شهر گزیک با بیان اینکه در روز‌های جنگ ۱۲ روزه شاهد صحنه‌های بسیار امید بخش و غرور آفرین بودیم که دشمن حتی فکر آن را هم نمی‌کرد بیان داشت: فضای گفتمانی ایران هراسی که دشمن ساخته بود به ایران‌دوستی تبدیل شد، حتی مردم آمریکا واروپا، دول کشور‌های اسلامی و عربی، چین، روسیه، پاکستان، کره شمالی، اندونزی و سایر کشور‌های جهان در مقابل این تجاوز آشکار، اعلام همبستگی، حمایت و پشتیبانی از کشور ایران کردند.

وی افزود: از طرفی در این جنگ ۱۲ روزه، همبستگی اجتماعی ایجادشده بین آحاد جامعه، مذاهب، اقوام و اقشار مختلف بی‌سابقه و ستودنی بود به‌طوری‌که یک اتحاد ملی مثال‌زدنی به وجود آمد، اتحادی که بالاترین پشتوانه حرکتی برای نیرو‌های مسلح بود تا بتواند باقدرت حداکثری دشمن را به‌زانو درآورد. همچنین اعتماد بین آحاد جامعه و اعتماد بین مردم و نظام و مسئولان افزایش بی‌سابقه یافت. همه اینها نکات بسیار امیدبخشی بود که همگان در این جنگ دوازده روزه به وضوح مشاهده نمودند.

عطایی در خصوص وظیفه مردم در این شرایط گفت: به فرمایش مقام معظم رهبری ملّت ایران در این جنگ تحمیلیِ اخیر کار بزرگی انجام داد؛ این کارِ بزرگ از جنس عملیّات نبود؛ از جنس اراده بود، از جنس عزم بود، از جنس اعتماد به نفْس بود. الحمدلله مردم عزیز ایران کمافی سابق در این ازمایش الهی سربلند بودند و با بصیرت مثال زدنی خود حمایت همه جانبه‌ای را از نظام و نیرو‌های مسلح داشتند و بشدت مهر و محبت و احساس لطف بین خود مردم زیاد شده بود و همین بصیرت همین همدلی را باید حفظ کنند. شاید جنگ نطامی به پایان رسیده، اما جنگ نرم، جنگ اقتصاد، جنگ روانی، جنگ رسانه‌ها و سایر جنگ‌ها در حوزه‌های مختلف ادامه دارد و می‌بایست هر کدام از مردم نقش محوری و وظیفه و رسالت ذاتی خود را به شکلی دقیق انجام داده و از نقشه‌های شوم دشمن غافل نشوند و فریب رسانه‌ها و وعده‌های بیخود بیگانگان را نخورند.

انتهای پیام/

برچسب ها: جنگ دوازده روزه
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار