برگزاری آیین افتتاحیه چهارمین رویداد کوهنوردی نظامیان جهان

آیین افتتاحیه چهارمین رویداد کوهنوردی نظامیان جهان سیزم ۲۰۲۵ به میزبانی نیروی دریایی ارتش برگزار شد.
کد خبر: ۷۶۵۳۷۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳ - 26July 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، آیین افتتاحیه چهارمین رویداد کوهنوردی نظامیان جهان سیزم ۲۰۲۵ که به مدت پنج روز و به میزبانی نیروی دریایی ارتش با شعار «صعود برای صلح» و با هدف فتح قله دماوند برگزار می‌شود، با حضور امیر سرتیپ «شیخ حسنی» معاون تربیت و آموزش ستاد کل نیرو‌های مسلح، امیر سرتیپ دوم «جمشید فولادی» رئیس اداره ورزش ستاد کل نیرو‌های مسلح، امیر سرتیپ دوم «حسین امیدی» رئیس تربیت بندی ارتش و نمایندگانی از کشور‌های ارمنستان، بنگلادش، ایران، عراق و روسیه در سالن اجتماعات هتل فردوسی برگزار شد.

آیین افتتاحیه چهارمین رویداد کوهنوردی نظامیان جهان

امیر سرتیپ دوم «فولادی» در این آیین، اظهار داشت: برای سومین بار است که جمهوری اسلامی ایران میزبان رویداد صعود برای صلح است؛ برنامه‌ای که نشان داد چگونه می‌توان حتی در ارتفاعات هم، پیوند دوستی میان نیرو‌های مسلح را محکم‌تر از گذشته کرد.

رئیس اداره ورزش ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: امسال کوه دماوند یعنی بلندترین نقطه فلات ایران و نماد پایداری در ادبیات کهن ایرانیان، بار دیگر میزبان گروهی از نظامیان سایر کشور‌های جهان است تا مفهومی عملی از هم‍افزایی در ورزش را به جهانیان ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه صعود به قله دماوند صرفاً یک تمرین برای افزایش توان رزم نیست، گفت: برنامه صعود به قله دماوند، حامل پیام صلح و دوستی در بین کشور‌های شرکت‌کننده است. پرچم‌های گوناگون قرار گرفته در مسیر صعود به قله دماوند، نشانه‌ای است از اینکه می‌توان در کنار حفظ آمادگی‌های نظامی، روحیه جوانمردی و صلح‌طلبی را هم در بین نیرو‌های مسلح ارتقاء داد.

امیر سرتیپ دوم «امیدی» هم عنوان کرد: طنین صلح و دوستی از بلندای باشکوه دماوند در اقصی‌نقاط جهان بیانگر ندای مشترک همگی ما با ملت‌هایی است که آرزوی زیستن در جهانی آرام و عاری از برخورد هستند.

رئیس سازمان تربیت بدنی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افزود: در دامنه، دماوند، در میان راه و در دل پناهگاه سیمرغ و تخت فریدون و سرانجام بر بام قله افسانه‌ای آن سخن از قومیت زبان دین مذهب و نژاد و رنگ نخواهد بود، همه ما یک زبان مشترک داریم و آن زبان دوستی‌های پایدار به شیوایی قصه‌های هزارساله دماوند است.

وی تأکید کرد: به یقین هیچ پدیده‌ای همچون صعود به کوه قادر به تکمیل ملت‌هایی نیست که پیوند فرهنگی و اجتماعی خود را با تأکید بر ارزش‌های مشترک، احترام متقابل و روحیه صلح‌طلبی بنا نهاده‌اند.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار