ضرورت ایجاد کد پایگاه بسیج عشایری در بردسکن

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بردسکن گفت: ایجاد کد رسمی برای پایگاه بسیج حوزه عشایری امام خمینی (ره) در منطقه بردسکن ضروری است.
کد خبر: ۷۶۵۶۳۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰ - 27July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سرهنگ پاسدار «علیرضا جنیدی» فرمانده سپاه ناحیه در حاشیه برگزاری رزمایش عشایر با عنوان «مدافعان ولایت» در دهستان درونه بخش انابد، اظهار داشت: پیگیری صدور کد برای پایگاه بسیج حوزه عشایری امام خمینی (ره) در منطقه عشایری بردسکن مطالبه‌ای جدی است و انتظار می‌رود مسئولان مربوطه در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.

ضرورت ایجاد کد پایگاه بسیج عشایری در بردسکن

وی افزود: برگزاری این تجمع با دو هدف تجلیل از قهرمانان گمنام که همواره در صحنه‌های مختلف حضوری فعال دارند و دوم نمایش همبستگی و ایستادگی عشایر غیور در برابر تهدید‌ها و یاوه‌گویی‌های دشمنان انجام گرفته است.

فرمانده سپاه ناحیه بردسکن ادامه داد: عشایر این خطه با وجود شرایط سخت و ناملایمات محیطی، همواره در مسیر انقلاب و دفاع از ارزش‌ها ثابت قدم بوده‌اند.

سرهنگ جنیدی با اشاره به شرایط دشوار معیشتی و محیطی عشایر گفت: با وجود کمبودها، عشایر همچنان پای آرمان‌های انقلاب ایستاده‌اند و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همواره بر حمایت از این قشر شریف و پرتلاش تأکید داشته‌اند.

وی تصریح کرد: حضور باشکوه عشایر در این تجمع نماد لبیک‌گویی به خلف صالح امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با رهبر معظم انقلاب اسلامی و نشان‌دهنده آمادگی دائمی آن‌ها برای دفاع از نظام اسلامی است.

فرمانده سپاه ناحیه بردسکن با تأکید بر لزوم توجه بیشتر به توانمندی‌های عشایر بیان داشت: انتظار داریم با ایجاد کد رسمی برای پایگاه بسیج حوزه عشایری امام خمینی (ره) در منطقه بردسکن، بتوانیم ساختار سازمانی این حوزه را تقویت کنیم و خدمات مؤثرتری ارائه دهیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار