مدیران عامل شرکت‌های توزیع برق شمال و جنوب استان کرمان تاکید کرد؛

افزایش قطعی برق در شمال و جنوب کرمان؛ هشدار درباره رشد مصرف در بخش خانگی و کشاورزی

مدیران عامل شرکت‌های توزیع برق شمال و جنوب استان کرمان در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به دلایل افزایش خاموشی‌ها در روزهای اخیر، از ناترازی برق، رشد مصرف در بخش کشاورزی و خانگی، و برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز به‌عنوان چالش‌های جدی نام بردند.
کد خبر: ۷۶۵۶۶۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳ - 27July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان،  «محمد سلیمانی»، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان، صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن عذرخواهی از شهروندان به‌دلیل خاموشی‌های اخیر، اظهار کرد: امیدواریم با اقدامات انجام‌شده، وضعیت ناپایداری برق به‌زودی بهبود یابد.

افزایش قطعی برق در شمال و جنوب کرمان؛ هشدار درباره رشد مصرف در بخش خانگی و کشاورزی

وی با اشاره به آغاز ۱۴ مگاپروژه در حوزه برق‌رسانی شمال استان از شهریورماه سال گذشته، گفت: این پروژه‌ها با هدف کاهش ناترازی برق اجرایی شده‌اند. همچنین برای مدیریت مصرف، مشوق‌هایی به‌ویژه برای صنایع انرژی‌بر در نظر گرفته شده است.

سلیمانی از همکاری دو روز در هفته شهرک‌های صنعتی با شرکت توزیع برق خبر داد و افزود: در حوزه کشاورزی نیز، برق پمپ‌های کشاورزی روزانه پنج ساعت قطع می‌شود.

وی با تأکید بر کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ادارات در ساعات اداری، تصریح کرد: در همین راستا کنتورهای هوشمند در ادارات نصب شده و در صورت عبور از سقف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت خودکار انجام می‌شود. همچنین نظارت بر روشنایی‌های نامتعارف در دستور کار است.

سلیمانی با اشاره به افزایش ساعات خاموشی مشترکان خانگی، گفت: از فروردین‌ماه تاکنون روزانه دو ساعت قطعی برق داشته‌ایم، اما در روزهای اخیر حدود ۳۰ درصد مشترکان، دو نوبت خاموشی در روز را تجربه کرده‌اند که علت آن، افزایش مصرف برق در بخش کشاورزی به‌ویژه برای آبیاری محصول آب‌بر پسته است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق شمال کرمان از کشف و ضبط بیش از ۵۰۰ دستگاه ماینر غیرمجاز از ابتدای سال تاکنون خبر داد و افزود: ۱۲۰ ماینر تنها در یک محل در ۱۰ روز گذشته شناسایی شده‌اند که این موفقیت مرهون گزارش‌های مردمی است.

وی ادامه داد: در تابستان، مصرف برق خانگی از بخش‌های صنعت و کشاورزی پیشی می‌گیرد، در حالی‌که به‌طور میانگین ۵۵ درصد برق شمال استان در این دو بخش مصرف می‌شود. همچنین از حدود سه هزار چاه کشاورزی فعال در شمال استان، نیمی از آن‌ها مصرف بالا دارند.

برق کشاورزی چالش جنوب استان کرمان

در ادامه این نشست، «حمزه صدیقی»، مدیرعامل شرکت توزیع برق جنوب استان کرمان، گفت: ۱۸ شهرستان تحت پوشش شرکت توزیع برق جنوب استان قرار دارند که به‌دلیل پراکندگی جمعیت، حجم شبکه برق‌رسانی در این مناطق بالاست.

وی با بیان اینکه ناترازی برق موضوعی ریشه‌دار است و نمی‌توان آن را به یک دولت یا بخش خاص نسبت داد، اظهار کرد: در جنوب استان، بیش از ۱۵۰ مگاوات از مصرف برق مربوط به بخش کشاورزی است که در فهرست مشترکان پرمصرف ما قرار دارند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار