دریادار ایرانی: افزایش انسجام ملی در سایه ولایت فقیه/ نیروی دریایی ارتش تا پای جان از کشور دفاع می‌کند

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: این نیروی راهبردی با تقدیم چهار شهید در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، مثل همیشه نشان داد تا پای جان از این آب و خاک مقدس، دفاع خواهد کرد.
کد خبر: ۷۶۵۶۷۵
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳ - 27July 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جمع کارکنان تیپ یکم تکاوران دریایی امام حسین (ع) بندرعباس، با اشاره به تجربیات جنگ ۱۲ روزه تحمیلی و همبستگی ایجادشده میان مردم، اظهار داشت: غیرت ایرانی، حب وطن و ولایتمداری آمیخته با بصیرت مردم از عوامل اصلی پیروزی در جنگ ۱۲روزه است.

امیر دریادار ایرانی

امیر دریادار ایرانی در ادامه از تکاوران تیپ دریایی امام حسین (ع) بندرعباس به‌عنوان سلحشورانی نام برد که از شرقی‌ترین تا غربی‌ترین نقاط دریایی کشور در حوزه مأموریتی خود، خوش درخشیده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: در جنگ تحمیلی ۱۲روزه، شعار «راه ما راه حسین (ع) است» به معنای واقعی کلمه بروز و نمود پیدا کرد و نیروی دریایی راهبردی حیاتی و تعیین‌کننده با تقدیم چهار شهید مثل همیشه نشان داد که تا پای جان از این آب و خاک مقدس دفاع خواهد کرد.

وی گفت: دشمنان خبیث با اشتباه محاسباتی و راهبردی خود نه‌تنها نتوانستند میان آحاد ملت تفرقه ایجاد کنند، بلکه با این حمله وحشیانه، انسجام ما در زیر سایه ولایت فقیه و فرماندهی معظم کل قوا بیشتر از قبل شد.

دریادار ایرانی با بیان اینکه کلید موفقیت ما «شور حسینی» و «شعور ایرانی» است، عنوان کرد: همین ۲ واژه مقدس به دفاع مقدس ما ارزش داد و آنچه در این جنگ رقم خورد نیز در تاریخ خواهد ماند.

انتهای پیام/ 200

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار