به گزارش خبرنگار دفاعپرس از خوزستان، رییس پلیس فتا خوزستان از آغاز پویش سراسری «کلیک امن» در سطح استان با هدف پیشگیری از کلاهبرداریهای مالی خبر داد.
سرهنگ کارآگاه «علی حسینی» امروز در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: پویش سراسری «کلیک امن» امسال از چهارم تا دهم مردادماه با محوریت جلوگیری از ضررهای مالی به هموطنان و با شعار «خوب فکر کن، کلیک کن» آغاز شده است.
وی افزود: یکی از مهمترین اهداف این پویش، «پیشگیری از کلاهبرداریهای مالی نظیر فیشینگ، برداشت غیرمجاز» و «عدم کلیک بر روی لینکهای آلوده، بدافزارها و صفحات جعلی» است.
رییس پلیس فتا خوزستان بیان کرد: تولید و انتشار محتوای پیشگیرانه در سطح رسانههای نوین، استفاده از ظرفیتهای برون سازمانی نظیر فعالین فضای سایبری، برگزاری جلسات با سازمانهای دولتی و مردم نهاد، اقدامات رسانهای در صدا و سیما و استفاده از تبلیغات در سطح شهر نظیر پخش بروشور، تراکت و نصب بنر از جمله اقدامات پلیس فتا در هفته پویش «کلیک امن» است.
انتهای پیام/