به گزارش خبرنگار دفاعپرس از البرز، سردار «نادر ادیبی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز اظهار داشت: دلیل اهمیت علیات مرصاد، نه فقط موقعیت نظامی آن، بلکه نوع عملیاتی بود که سازمان منافقین با حمایت خارجی و خصوصاً حمایتهای اروپا و آمریکا انجام داد.
وی توضیح داد: ای کاش فقط در میدان جنگ با منافقین روبهرو میشدیم! آنها در جریان عملیات مرصاد به شهر اسلامآباد غرب حمله کردند، وارد بیمارستان شدند، مجروحان و حتی مردم عادی را که هیچ دفاعی نداشتند، در وسط بیمارستان جمع کردند و به فجیعترین شکل ممکن به شهادت رساندند و مردم بیگناه روستاها و شهرها، قربانیان این ترور کور شدند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز عنوان کرد: در عملیات مرصاد، چهره زشت تروریسم بینالمللی عریان شد، بنابراین مرصاد، نه فقط یک عملیات نظامی بلکه سندی زنده بر ماهیت اروپا و آمریکاست؛ این عملیات، نقطه عطفی شد تا آنکه نقاب از چهره دشمن فروریزد و چهره واقعی آنها بیشتر آشکار شود.
وی افزود: کشورهای اروپایی در ظاهر، داعیهدار آزادی، دموکراسی و حقوق بشر بودند، اما آنچه در پس این ظاهر فریبنده پنهان شده بود، واقعیتی تلخ و جنایتبار بود که در بزنگاههای تاریخ، بهویژه در پایان جنگ تحمیلی، آشکار شد. آنچه در عملیات مرصاد رخ داد، صرفاً شکست یک گروه تروریستی نبود؛ بلکه پرده از حمایتهای عمیق و مستقیم قدرتهای غربی از گروههای تروریستی برداشت.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز با اشاره به حمایتهای مالی، اطلاعاتی و تسلیحاتی کشورهای غربی از دشمنان ایران مطرح کرد: در روزهای پایانی جنگ، تمام توان دشمنان برای شکست ملت ایران بسیج شده بود. بزرگترین تأمینکنندگان سلاحهای شیمیایی برای رژیم بعث عراق بودند و تمام داراییها و ظرفیتهای خود را به میدان آوردند تا ملت ایران را وادار به تسلیم کنند.
وی تاکید کرد: شکست سازمان منافقین در عملیات مرصاد، گرچه از نظر نظامی مهم و تعیینکننده بود، اما وجه مهمتر و عمیقتر آن، رسوایی و لکهدار شدن حیثیت قدرتهای مدعی حقوق بشر در جهان بود. این عملیات سندی قطعی از مواجهه مظلومانه ملت ایران با تروریسم بینالمللی بود و ملت ما مانند همه دوران دفاع مقدس، مقابل دشمن ایستاد و مانند همیشه، با غروری مقدس به میدان آمد و اجازه نداد ذرهای از خاک کشور به دست دشمن بیفتد.
سردار ادیبی با اشاره به نقش آفرینی مردم و رزمندگان کرجی در این عملیات اظهار داشت: در مقاطع ابتدایی جنگ، پیشتازی و تلاشهای مردم کرج قدیم و استان البرز فعلی، در خدمت به انقلاب اسلامی و دفاع از کشور، نقشی بسیار مهم و اثرگذار بود. گردانها و تیپهای مستقلی از کرج در جبهههای مختلف جنوب و کردستان حضور فعال داشتند که بعدها به لشکرهایی همچون لشکر 10 حضرت سیدالشهدا (ع) و حضرت رسول (ص) پیوستند که نقش مهمی در آزادسازی مناطق عملیاتی مختلف داشتند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان البرز گفت: از حضور رزمندگان کرجی، در روزهای نخست جنگ در مناطق حساس و پرتنش مانند ذوالفقاری آبادان و گیلان غرب، تا استقرار آنان در مناطقی که به احترام آنان به «تپه کرجی ها» مشهور شد، میتوان به خوبی فهمید که محبت و احترام مردم این مناطق به رزمندگان کرجی همچنان پابرجاست.
سردار ادیبی عنوان کرد: مردم استان البرز با تقدیم بیش از 150 شهید در آزادسازی خرمشهر، عشق و تعهد خود به مردم خوزستان و ملت ایران را به اثبات رساندند. این پیوند عمیق میان مردم دو استان، نمونهای از همدلی و اتحاد ملت ایران است. ای کاش همه ما فرصتی بیابیم تا به همراه خانوادههای شهدا، به خرمشهر سفر کنیم و بار دیگر با آن شهیدان بزرگوار پیمان ببندیم و احترام متقابل خود را به یادگار نگه داریم.
وی اضافه کرد: بنایراین در طول جنگ تحمیلی، استان البرز و بهویژه کرج قدیم نقش مهمی در پشتیبانی از لشکر 10 حضرت سیدالشهدا (ع) داشتند. مردم این منطقه با تمام توان، خدمات حداکثری ارائه میکردند؛ از تدارک غذا و لباس گرفته تا پشتیبانی روحی و مادی از رزمندگان اسلام. در کوچهها و محلههای کرج، گروههای کوچک، بهویژه زنان و مادران فداکار، بیوقفه مشغول آمادهسازی نیازمندیهای جبهه بودند.
انتهای پیام/