برپایی نمایشگاه «جانم فدای ایران» در حمایت از مقاومت

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان مازندران از برپایی نمایشگاه «جانم فدای ایران»؛ جلوه‌ای از همدلی هنرمندان تجسمی مازندران در حمایت از مقاومت خبر داد.
کد خبر: ۷۶۵۷۶۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴ - 27July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، «مهدی معصومی گرجی» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان مازندران امروز (یکشنبه) در جمع خبرنگاران به تشریح روند شکل‌گیری این نمایشگاه و اهداف آن پرداخت و با اشاره به ضرورت نقش‌آفرینی هنرمندان در بحران‌ها اظهار داشت: در ایام جنگ ۱۲ روزه اخیر، ما در حوزه هنری مازندران با تشکیل یک قرارگاه فرهنگی و هنری، برنامه‌هایی را در راستای هم‌افزایی و تولید محتوا در حمایت از جبهه مقاومت طراحی کردیم. هنرمندان فعال و جهادی حوزه هنری با تخصص‌های مختلف گرد هم آمدند و در فضای همدلانه‌ای، نشست‌هایی را برگزار کردند که یکی از نتایج آن، برپایی این نمایشگاه بود.

برپایی نمایشگاه «ایران جان» در حمایت از مقاومت

وی افزود: در این نشست یک‌روزه که با حضور حدود ۴۵ نفر از هنرمندان برجسته عرصه‌های گرافیک، نقاشی، خوشنویسی، کاریکاتور و سایر رشته‌های تجسمی برگزار شد، بیش از ۸۰ اثر هنری با موضوع «جانم فدای ایران» خلق شد. هنرمندان با دغدغه، ایمان و اخلاص در این فرآیند مشارکت داشتند و آثار تولیدشده گواهی بر تعهد آنان نسبت به مردم، کشور و ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

رئیس حوزه هنری مازندران هدف اصلی این نمایشگاه را آگاهی‌بخشی و تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی با زبان هنر دانست و ادامه داد: هنر باید در خدمت مردم باشد. این آثار می‌کوشند تا مخاطب را نسبت به هویت، اصالت و فرهنگ ایرانی-اسلامی خود هوشیار نگه دارند و در برابر هجمه‌های فرهنگی بیگانه ایستادگی کنند.

به گفته‌ معصومی گرجی، آثار تولید شده ابتدا در گالری سوره حوزه هنری مازندران به نمایش درمی‌آیند و سپس با همکاری فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها در شهر‌های مختلف استان به‌صورت نمایشگاه‌های خیابانی ادامه پیدا خواهند کرد.

وی بیان کرد: توزیع و ترویج آثار هنری نباید مغفول بماند. هر اثر هنری باید به دید عموم برسد تا بتواند رسالت اجتماعی خود را ایفا کند. نمایشگاه «ایران جان» گامی در این مسیر است.

نمایشگاه «جانم فدای ایران» از دوشنبه، ۶ مرداد تا ۱۴ مرداد در گالری سوره حوزه هنری مازندران دائر خواهد بود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۰ صبح به بعد از این نمایشگاه بازدید کنند.

معصومی گرجی در پایان گفت: از همه علاقه‌مندان، خانواده‌های هنرمند، فعالان فرهنگی و مردم شریف دعوت می‌کنم با حضور در این نمایشگاه، از تلاش‌های هنرمندان استان حمایت کنند. در نهایت، همه ما وظیفه داریم برای حفظ هویت، فرهنگ و اصالت سرزمین‌مان با همدلی و آگاهی قدم برداریم.

این نمایشگاه با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان، شیکه استانی تبرستان، جبهه هنرمندان انقلاب اسلامی حرا و انجمن خوشنویسان مازندران برگزار خواهد شد.

برپایی نمایشگاه «جانم فدای ایران» در حمایت از مقاومت

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار