به گزارش
دفاعپرس از کردستان، پس از انتشار پیام هفتگانه راهبردی و مهم مقام معظم رهبری حضرت آیتالله خامنهای (مدظلهالعالی) درباره ابعاد جنگ دوازدهروزه و وظایف جبهه داخلی در برابر پیامدهای آن، تحلیلها و تفسیرهای متعددی از سوی نخبگان، فعالان فرهنگی و روحانیون سراسر کشور ارائه شد.
در همین راستا، حجتالاسلام والمسلمین "عبدالرضا پورذهبی" نماینده ولیفقیه در استان کردستان، در گفتوگویی خبری، با تمرکز بر یکی از هفت راهبرد کلیدی مطرحشده در این پیام، یعنی «حفظ عزت و آبروی کشور و ملت» به تبیین نقش روحانیت در تحقق این مأموریت راهبردی پرداخت.
وی با اشاره به محتوای غنی و چندلایه پیام رهبری اظهار داشت: پیام اخیر رهبر معظم انقلاب، هم از نظر ارزشی و اخلاقی سرشار از نکات مهم است و هم ناظر به شرح وظایف اقشار مختلف جامعه، بهویژه روحانیت، نخبگان فرهنگی و گویندگان است. یکی از نکاتی که مورد توجه معظمله قرار گرفت، رسالت بیاغماض اهل منبر، اهل قلم و نخبگان فکری در پاسداری از عزت ملی و هویت اسلامی ملت ایران است.
نماینده ولیفقیه در کردستان با اشاره به وظایف تاریخی و تمدنی حوزه علمیه و روحانیت، گفت: به نظر بنده، فرمایشات رهبر معظم انقلاب تاکید دوبارهای است بر وظایف اصلی و اصیل روحانیت. روحانیون، پیش از آنکه کارگزار اجرایی باشند، حاملان پیام معنوی و تربیتی دیناند. وظیفه آنها موعظه، تشریع احکام، تبیین احادیث و روایات، و ساختن یک پشتوانه قوی معنوی برای مردم است.
وی در ادامه هشدار داد: گاه ممکن است برخی روحانیون درگیر وظایف اجرایی شوند و از مأموریت اصلی خود غافل بمانند.
حجتالاسلام پورذهبی، افزود: ما نباید در مسائل اجرایی چنان غرق شویم که رسالت دینی خود را فراموش کنیم. آنچه رهبر انقلاب بر آن تأکید دارند، این است که ما روحانیون باید جامعه را از درون تقویت کنیم. نورانیت، معنویت و ایمانمحوری چیزی است که یک ملت را در برابر تهدیدات دشمنان و بحرانها مقاوم و صبور نگه میدارد.
حجتالاسلام پورذهبی در ادامه با تاکید بر جایگاه تقوا و عبادت در قدرتآفرینی اجتماعی افزود: جامعهای که اهل نماز و روزه و عبادت باشد، جامعهای است که با خدا ارتباط دارد و به همین واسطه، در برابر ظلم و تعرض دشمنان ایستادگی میکند. وقتی معنویت در تار و پود زندگی مردم جاری شود، صلابت ملت افزایش مییابد و آسیبپذیری آن کاهش مییابد.
وی با اشاره به اهمیت توصیه خطبا و ائمه جمعه به تقوا، افزود: همانطور که خطبا در آغاز هر سخن، مردم را به تقوا دعوت میکنند، باید خود نیز عامل به آن باشند. این روحانیتِ عامل و مردمی است که میتواند معنویت را به جامعه تزریق کند. در سایه چنین رویکردی، جامعه ما از نظر روحی و روانی مستحکمتر خواهد شد.
نماینده ولیفقیه در استان کردستان بر نقش اجتماعی و فرهنگی صاحبان تریبون، گویندگان، اهل قلم و رسانهها نیز تأکید کرد و گفت: وقتی رهبر معظم انقلاب میفرمایند حفظ عزت ملی وظیفهای است بر دوش گویندگان و قلمزنان، یعنی هرکس که توان اثرگذاری دارد، باید از مصالح ملت، کیان فرهنگی و عزت اسلامی دفاع کند. این تکلیف، تعارفبردار نیست؛ مسئولیتی است بیاغماض و بیملاحظه که بر شانه ماست.
حجتالاسلام پورذهبی در پایان، با دعا برای عزت و پیروزی ملت ایران، از فعالان فرهنگی، ائمه جمعه، اصحاب رسانه و نخبگان خواست تا با تقویت ایمان و معنویت در جامعه، راهی را که رهبر انقلاب ترسیم کردهاند با بصیرت و پایداری ادامه دهند.
انتهای پیام/