سردار حسن‌زاده: آغاز مرحله دوم جهاد آبرسانی/ تنش‌های آبی تا ۳ سال آینده مرتفع می‌شود

فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه با تشریح اقدامات جهاد آبرسانی این نیرو در مناطق کمتربرخوردار، گفت: مرحله اول جهاد آبرسانی به اتمام رسیده و مرحله دوم در حال انجام است.
کد خبر: ۷۶۵۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۵:۱۱ - 02August 2025

سردار سرتیپ دوم پاسدار «مجیدرضا حسن‌زاده» فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، درباره آخرین اقدامات این قرارگاه در عرصه مردم‌یاری و آبرسانی در مناطق کمتربرخوردار اظهار داشت: مردم سرمایه اصلی نظام و انقلاب هستند و در عرصه‌های مختلف به بهترین وجه در راه انقلاب، سنگ تمام گذاشتند. 

فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی نیروی زمینی سپاه: تنش‌های آبی تا ۳ سال آینده مرتفع خواهد شد/ نیروی زمینی سپاه مرحله دوم جهاد آبرسانی را کلید زده است 

سردار حسن‌زاده با تأکید بر اینکه ملت بزرگ ایران قدرت اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند، افزود: خدمت‌رسانی به مردم افتخار نیروی زمینی سپاه است و ما متخر هستیم که در مناطق مرزی و محروم، امور مربوط به محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری را انجام دهیم.

فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه گفت: کار‌های بزرگی در زمینه محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری در دست انجام است و در همین زمینه، جهاد آبرسانی یکی از پروژه‌های مهم و بزرگ نیروی زمینی سپاه در مناطق روستایی است تا تنش‌های آبی در این مناطق را به‌صورت اساسی حل کند.

وی درباره اقدامات نیروی زمینی سپاه در حوزه آبرسانی در مناطق کمتربرخوردار، تاکید کرد: کار‌هایی که در عرصه میدانی انجام می‌دهیم، کار‌های فنی و مهندسی است که از جمله آن احداث خطوط انتقال آب، مخزن‌گذاری و نصب کنتور است.

سردار حسن‌زاده با بیان اینکه مرحله اول جهاد آبرسانی به اتمام رسیده و مرحله دوم جهاد آبرسانی در حال انجام است، خاطرنشان کرد: امیدواریم تا سه سال آینده تنش‌های آبی در مناطق روستایی حل و فصل شود.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار