طرح مشترک آموزشی «همنوا» در استان کردستان اجرا می‌شود

طرح مشترک آموزشی «همنوا» در استان کردستان اجرا می‌شود همزمان با هفته ملی مهارت، تفاهم‌نامه استانی طرح «همنوا» میان اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای و اداره‌کل آموزش و پرورش استان کردستان با هدف ارتقای کیفیت آموزش‌های مهارتی و هم‌افزایی زیرساخت‌های آموزشی هنرستان‌ها و مراکز فنی و حرفه‌ای به امضا رسید.
کد خبر: ۷۶۶۰۷۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۹ - 28July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، تفاهم‌نامه اجرای طرح «همنوا» با حضور سیدعلی علوی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای و سیدفواد حسینی مدیرکل آموزش و پرورش استان منعقد شد.
 
طرح مشترک آموزشی «همنوا» در استان کردستان اجرا می‌شود
 
این تفاهم‌نامه در راستای اجرای سند راهبردی مهارت و فناوری، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و با هدف توسعه و ارتقای آموزش‌های مهارتی در مدارس و مراکز آموزشی تنظیم شده است.
 
سیدعلی علوی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کردستان در این مراسم اظهار داشت: هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، ارتقای مهارت دانش‌آموزان، هم‌افزایی زیرساخت‌های آموزشی، تقویت آموزش‌های عملی، توسعه آموزش‌های مبتنی بر استاندارد‌های ملی و بین‌المللی و افزایش بهره‌وری از طریق استفاده مشترک از ظرفیت‌ها است. 
 
وی همچنین از اجرای طرح‌هایی، چون «همنوا»، توسعه آموزش‌های سفارش‌محور اشتغال‌زا، طراحی مسابقات مهارتی و بازنگری استاندارد‌های آموزشی به‌عنوان تعهدات این اداره‌کل در چارچوب تفاهم‌نامه نام برد.
 
سیدفواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز با تأکید بر اهمیت مهارت‌آموزی در کاهش نرخ بیکاری جوانان، ترویج فرهنگ کار و مهارت را ضرورتی اجتماعی دانست.
 
وی خاطرنشان کرد: همکاری در اجرای طرح‌های آموزشی مشترک، طراحی محتوای مهارت‌محور برای دانش‌آموزان رشته‌های نظری، بهره‌گیری از زیرساخت‌های مشترک، حمایت از دانش‌آموزان مستعد مناطق محروم و تأمین مربیان مورد نیاز، از جمله تعهدات آموزش و پرورش در قالب این تفاهم‌نامه است.
 
این تفاهم‌نامه گامی مؤثر در راستای تحقق اهداف مشترک آموزشی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی دانش‌آموزان استان کردستان محسوب می‌شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین