نشست بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا علیه جنایتکاران برگزار شد

نشست بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا علیه جنایتکاران با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا برگزار شد.
کد خبر: ۷۶۶۱۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹ - 29July 2025

به گزارش خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، نشست بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا علیه جنایتکاران صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور جمعی از خانواده‌های معظم شهدا و خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌های داخلی و خارجی برگزار شد.

نشست بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا علیه جنایتکاران برگزار شد

«حمیدرضا محمدی» وکیل خانواده شهدای مدافع حرم با بیان اینکه ۷۰۰ نفر از خانواده‌های شهدا از سراسر کشور در این پرونده شکایات خود را ثبت کردند، گفت: خواندگان این پرونده ۱۸ نفر از دولت آمریکا، سازمان اطلاعات آمریکا، رؤسای جمهور قبلی تا امروز آمریکا است که ابلاغ قانونی انجام شده است، اما حاضر به پاسخگویی نشدند.

وی با تاکید بر اینکه مطالبه موکلین من پرداخت مادی، معنوی و تنبیهی نسبت به خساراتی و جتایت‌هایی که انجام شده است، تصریح کرد: پس از جلسات متعدد، دادگاه رأی به پرداخت بیش از  ۴۸ هزار میلیارد دلار خسارت صادر کرد.

پشتیبانی کامل آمریکا از داعش در سوریه

سردار «عوض شهابی‌فر» از مستشاران ایرانی در سوریه و عراق با اشاره به اقدامات و جنایت‌های داعش گفت: تمام این جنایت‌ها با حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام شد؛ داعشی‌ها به زنان، کودکان و مردان رحم نمی‌کردند. 

این مستشار ایرانی با تاکید بر اینکه پشتیبانی آمریکا از داعش در میدان به راحتی قابل مشاهده بود، افزود: آمریکا برای نجات داعشی‌های در محاصره با هواپیما‌های باری و نظامی اقدام به کمک‌رسانی به آنها کرد؛ همچنین در یکی از عملیات‌ها به فرماندهان داعش کمک کرد تا فرار کنند.

نشست بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا علیه جنایتکاران برگزار شد

وی تصریح کرد: داعشی‌ها از هیچ جنایتی در سوریه و عراق هراس نداشتند و بار‌ها سر‌های بریده غیرنظامیان و مردم سوریه و عراق را مشاهده کردیم. 

سردار شهابی‌فر افزود: داعشی‌ها روی شکم زن‌های حامله شرط‌بندی می‌کردند و با سرنیزه شکم زنان باردار را پاره می‌کردند. 

این مستشار ایرانی خاطرنشان کرد: حضور ما در عراق و سوریه با دعوت این دولت‌ها بود؛ امروز شاهد هستیم که سوریه چگونه سقوط کرده و در چه شرایطی قرار دارد.

خانواده شهدا پای آرمان‌های شهدایشان ایستاده‌اند

در ادامه این نشست، همسر شهید مدافع حرم «ابوذر داودی» با بیان اینکه همسرش در سال ۹۴ و در منطقه نبل‌ و الزهرا به شهادت رسید، گفت: ما همسرانمان را با افتخار به سوی رستگاری رهسپار کردم.

وی بیان داشت: همسرم در آخرین تماس تلفنی سفارش دختر دو ساله‌ام را بسیار به من کرد و برای اینکه وسوسه دنیا نشو،د روسری روی صورت دخترم کشید تا با دیدن او، دلبسته‌اش نشود و لغزشی در راهی که انتخاب کرد، نداشته باشد. 

نشست بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا علیه جنایتکاران برگزار شد

این همسر شهید گفت: اینکه برخی گفتند شهدای مدافع حرم به‌خاطر پول رفتند بسیار ما را اذیت کرد، اما ما خانواده شهدا با اقتدار ایستاده‌ایم و این راه را ادامه خواهیم داد و از شهدا درس وفاداری و استقامت را آموخته‌ایم.

شمخانی: تروریست‌پروری از راهبردهای دولت آمریکاست

«سهرابعلی شمخانی» معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز در این نشست گفت: مردم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه صفحه زرینی از مقاومت را در برابر آمریکا و رژیم صهیونیستی ایجاد کردند.

نشست بررسی پیگیری‌های حقوقی دستگاه قضا علیه جنایتکاران برگزار شد

شمخانی ادامه داد: داعش و گروه‌های تکفیری قطعا دست‌پروده آمریکا هستند و خود دولتمردان آمریکا نیز چندین مرتبه به این موضوع اعتراف کرده‌اند که القاعده و داعش توسط آمریکا تشکیل شده است. 

معاون حقوقی سپاه گفت: تروریسم و تروریست‌پروری جزوی از راهبرد و دکترین آمریکا است و از آن استفاده می‌کنند که نمونه‌اش داعش است. 

وی خاطرنشان کرد: مردم عزیز باید بدانند که شهدای عزیز مدافع حرم و در راس آنها شهید سلیمانی و یارانش، پشت مرز‌های کرمانشاه با داعشی‌های وحشی مقابله کردند.

ادامه دارد...

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار