به گزارش دفاعپرس از همدان، «علی سنجربیگی» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان در دیدار با رئیس شورای اسلامی شهر همدان، با اشاره به پیروزی ملت بزرگ ایران در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، اظهار داشت: این دفاع مقدس آزمون دیگری بود که مردم ایران از آن سربلند بیرون آمدند.
وی به حضور پررنگ نیروهای دفاعی، خدماتی و امدادی در ایام حملات رژیم صهیونیستی در دفاع از کشور و خدمترسانی اشاره کرد و افزود: استان همدان از اولین اهداف رژیم متخاصم در حملات بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با بیان اینکه جمعیت هلال احمر و آتشنشانی در نوک پیکان در این جنگ ترکیبی بودند، عنوان کرد: این دو ارگان در کنار سایر دستگاهها حماسه آفریدند و همچنان برای مقابله با هرگونه تهدید و تجاوز برای خدمترسانی سریع آماده هستیم.
وی گفت: یکی از بهترین کارها در مکتب ما نجات جان انسانهاست و به عنوان نیروها و سربازان امدادگر تا پای جان برای آرمانها و اهداف خود در خدمت مردم هستیم.
سنجربیگی با بیان اینکه جنگ تجربه جدیدی در بحث امدادرسانی بود، تصریح کرد: همدان پایلوت جمعیت هلال احمر در غرب کشور است و تیمهای آماده برای اعزام به مناطق مختلف در حوادث و اتفاقات را داریم.
وی عدم وجود مرکز فراخوان مشترک را ضعف استان در مواقع بحران همچون جنگ ۱۲ روزه برشمرد و متذکر شد: ایجاد چنین مرکزی برای فراخوانهای نظامی، امدادی و خدماتی در چنین مواقعی ضروری است.
انتهای پیام/