مرمت ۱۱ مسجد تاریخی فارس با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان آغاز می‌شود

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس از تخصیص اعتبار ۲۵ میلیارد تومان برای مرمت ۱۱ مسجد تاریخی در این استان خبرداد.
کد خبر: ۷۶۶۳۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۰ - 29July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از شیراز، محسن ضیایی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس اظهار داشت: مرمت مساجد تاریخی از جمله برنامه‌های مستمر و اولویت دار این اداره کل است که با هدف حفظ و صیانت از آثار مذهبی و فرهنگی در استان فارس انجام می‌شود.

مرمت ۱۱ مسجد تاریخی فارس با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان آغاز می‌شود

وی با تأکید بر اهمیت مساجد تاریخی به‌عنوان نماد‌های فرهنگی و مذهبی، افزود: حفاظت از این مساجد نه تنها در راستای حفظ هویت فرهنگی کشور است، بلکه به تقویت گردشگری مذهبی و جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک خواهد کرد.
 
ضیایی همچنین از آغاز مرمت این ۱۱ مسجد تاریخی در استان فارس تا پایان مردادماه سال جاری خبر داد و ادامه داد: تمامی مراحل مرمت تحت نظارت کارشناسان فنی میراث فرهنگی استان انجام خواهد گرفت تا از آسیب به این آثار ارزشمند جلوگیری شود.
 
وی ادامه داد: مساجد تاریخی که تحت مرمت قرار خواهند گرفت شامل: مسجد نو، مسجد وکیل، مسجد مشیر، مسجد و مدرسه خان شیراز، مسجد فتح، مسجد باقر خان اشکنان لامرد، مسجد قدس، مسجد جامع کبیر نی‌ریز، مسجد سوریان بوانات، مسجد و مدرسه خان جهرم و مسجد جامع نوبندگان فسا است.
 
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس در پایان تأکید کرد که این پروژه‌ها بخشی از تلاش‌های مستمر دولت برای حفاظت از میراث فرهنگی کشور است و امیدوار است این اقدامات در راستای حفظ و معرفی بهتر میراث اسلامی و فرهنگی فارس و ایران موفقیت‌آمیز باشد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار