فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد؛

یادواره شهدای ورزشکار جیرفت؛ مقدمه‌ای برای کنگره‌ بزرگ شهدای استان کرمان

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در دومین یادواره شهدای ورزشکار شهرستان جیرفت با اشاره به اهمیت برگزاری این یادواره‌ها، آن‌ها را مقدمه‌ای برای برگزاری سومین کنگره بزرگ شهدای استان دانست.
کد خبر: ۷۶۶۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱ - 29July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کرمان دومین یادواره شهدای ورزشکار شهرستان جیرفت با حضور سردار «محمدعلی نظری»، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، در تالار فاطمیه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت برگزار شد.

یادواره شهدای ورزشکار جیرفت؛ مقدمه‌ای برای کنگره‌ بزرگ شهدای استان کرمان

سردار نظری در این مراسم با بیان اینکه سومین کنگره شهدای استان کرمان در سال ۱۴۰۶ برگزار خواهد شد، گفت: یادواره‌های خانگی، محله‌ای و صنفی در سراسر استان به عنوان مقدمه‌ای برای این کنگره در حال برگزاری است.

وی افزود: نخستین کنگره شهدای استان به همت سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی برگزار شد. ان‌شاءالله سومین کنگره شهدا را همزمان با جشن شکست آمریکا و نابودی رژیم صهیونیستی برگزار خواهیم کرد.

فرمانده سپاه ثارالله با اشاره به برگزاری یادواره ۴۷۶ شهید ورزشکار استان کرمان، تأکید کرد: در جنگ ۱۲ روزه اخیر، ۳۲ ورزشکار توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به اهداف یادواره‌ها گفت: هدف ما از برگزاری یادواره‌ها چاپ کتاب یا پژوهش‌هایی برای بایگانی نیست، بلکه بهره‌مندی از نورانیت شهدا و مرور ویژگی‌های اخلاقی و معنوی آن‌هاست.

سردار نظری با استناد به آیات قرآن کریم درباره زنده بودن شهدا، خاطرنشان کرد: شهدا نیازی به مراسم ما ندارند؛ این ما هستیم که برای حفظ مسیر و تقویت معنویت به این مراسم‌ها نیاز داریم.

وی افزود: شهدای ما مرام پهلوانی، دستگیری از ضعفا و ایستادگی در میدان را سرلوحه زندگی خود قرار دادند. باید از سیره آن‌ها درس بگیریم.

فرمانده سپاه ثارالله کرمان در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در جنگ ۱۲ روزه اخیر، مردم ما پیروز میدان بودند. همان مردمی که از ابتدای انقلاب تاکنون بزرگ‌ترین پشتوانه نظام جمهوری اسلامی بوده‌اند.

وی ادامه داد: دشمن تصور می‌کرد در عرض چند روز با کمک اغتشاشات خیابانی به تصرف سرزمینی برسد، اما فریب محاسبات غلط و ربات‌های فضای مجازی را خورد و شکست خورد.

وی با اشاره به ایستادگی مردم گفت: مردم ما با وطن‌پرستی، غیرت ملی و ولایتمداری در میدان باقی ماندند و دشمن را وادار به درخواست آتش‌بس کردند.

تفاوت جنگ ۱۲ روزه با دفاع مقدس

سردار نظری با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه از حیث پیچیدگی و سطح تهدید، تفاوت‌های زیادی با دفاع مقدس داشت، افزود: در آن دوران دشمنی شناخته‌شده با مرز مشخص داشتیم. امروز اما با جنگ ترکیبی و روایت‌محور مواجه هستیم که ۷۰ درصد آن عملیات روانی است.

وی اضافه کرد: دشمن در این جنگ به‌دنبال ایجاد رعب و جدایی مردم از نظام بود، اما به لطف رهبری مقام معظم رهبری و بصیرت مردم، این توطئه نیز ناکام ماند.

نقش جوانان و شهدای نسل جدید

سردار نظری با اشاره به برخی شبهه‌افکنی‌ها درباره نسل جوان گفت: رهبر انقلاب بارها تأکید کرده‌اند که امید نظام به همین جوانان است. شهدای جنگ ۱۲ روزه از همین نسل هستند؛ کسانی که با اخلاص، ولایتمداری و تقوای شهیدانی چون همت، باکری و سلیمانی در میدان حاضر شدند.

وی تأکید کرد: برخی از این شهدا حتی در زمان مرخصی یا خارج از نوبت کاری خود، داوطلبانه در میدان حضور پیدا کردند و به شهادت رسیدند.

فرمانده سپاه ثارالله اظهار داشت: جنگ اخیر، یک جنگ موجودیتی برای رژیم صهیونیستی بود. آمریکا با اجیر کردن اسرائیل، اراذل و اوباش، ترور فرماندهان و حملات سایبری و میدانی به‌دنبال سوریه‌سازی ایران بود.

وی افزود: این جنگ، حمله‌ای فراگیر بود که بسیاری از کشورهایی که فناوری نظامی دارند در آن مشارکت داشتند. اما همان‌طور که در جنگ تحمیلی با تدبیر امام راحل پیروز شدیم، در این جنگ نیز با تدابیر مقام معظم رهبری به پیروزی رسیدیم.

ضرورت جهاد تبیین در برابر عملیات روانی

سردار نظری با اشاره به نقشه دشمن برای تأثیرگذاری از طریق شایعه‌پراکنی و عملیات روانی تصریح کرد: «اگر در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن جهاد تبیین نکنیم، باید پاسخگوی خون شهدا باشیم.»

وی گفت: دشمنان از تجربه سوریه در جنگ شناختی علیه ایران استفاده می‌کنند. در آنجا شایعات باعث شد مردم مقاومت نکنند و کشور دچار فروپاشی زیرساختی شود. باید هوشیار باشیم تا این تجربه تکرار نشود.

تاکید بر پیام رهبری و لزوم مسئولیت‌پذیری

فرمانده سپاه ثارالله در پایان تأکید کرد: پیام مقام معظم رهبری به مناسبت چهلم شهدا باید سرلوحه همه ما باشد. ایشان فرمودند دشمن احمق به هدفش نرسید و این مقاومت معجزه‌آساست. مسئولان نیز باید با کار جهادی برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار