حمله تروریستی زاهدان پرده‌ای دیگر از خباثت دشمنان اسلام و وحدت ملی بود

ائمه جمعه و جماعت، اعضای شورا‌های افتاء، طلاب و مدرسین مدارس علوم دینی اهل‌سنت کردستان، در بیانیه‌ای پرصلابت، حمله تروریستی و جنایت‌آمیز گروهک جیش‌الظلم به دادگستری مرکز استان سیستان و بلوچستان را به‌شدت محکوم کرده و این اقدام را نشانه‌ای آشکار از ادامه سناریو‌های شیطانی دشمنان اسلام و نظام ولایی دانستند؛ آنان ضمن تسلیت به خانواده‌های شهدای مظلوم و اعلام همبستگی با مردم شهیدپرور سیستان و بلوچستان، خواستار برخورد قاطع و بدون مماشات با عاملان این جنایت شدند.
کد خبر: ۷۶۶۳۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۵ - 29July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ائمه جمعه وجماعت، اعضای شورا‌های افتاء، طلاب ومدرسین مدارس علوم دینی اهل سنت کردستان با صدور بیانیه‌ای حمله تروریستی و جنایات ددمنشانه گروه جیش الظلم به دادگستری مرکز سیستان وبلوچستان که منجر به شهادت و مجروح شدن جمعی از هموطنان عزیزمان شد را به شدت محکوم کردند.
 
حمله تروریستی زاهدان پرده‌ای دیگر از خباثت دشمنان اسلام و وحدت ملی بود
 
در این بیانیه آمده است:
 
بار دیگر دست پلید دشمنان اسلام ونظام ولایی جمهوری اسلامی ایران در حمله ناجوانمردانه و بزدلانه به دادگستری مرکز سیستان وبلوچستان که منجر به شهادت رسیدن ۶ نفر از هموطنان عزیزمان شد، آشکار گشت؛ این ضایعه اسفناک رابه محضر مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و مردم شهید پرور ایران اسلامی بخصوص استان سیستان و بلوچستان که نمونه بارز وحدت در این سرزمین اسلامی است را تبریک و تسلیت عرض می‌نماییم.
 
این اقدام ددمنشانه گروه جیش الظلم را به شدت محکوم می‌نماییم و از مسئولین دلسوز و فداکار نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهانیم عاملان وعامران این عمل جنایتکارانه و وحشیانه را بی پاسخ نگذارند وآنهارا به سزای اعمال شومشان برسانند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار