به گزارش
دفاعپرس از گلستان، «احمد میدری»وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کشور، در رأس هیأتی بلندپایه وارد استان گلستان شد.
این سفر سهروزهای که با محوریت همایش «وفاق برای سرمایهگذاری» و طرح ملی «ایران ماهر» در نظر گرفته شده است.
این سفر در راستای تقویت مسیر توسعهمحور استان و پیگیری راهبردهای ملی در حوزه سرمایهگذاری، اشتغال پایدار و ارتقاء مهارت نیروی انسانی صورت گرفت و بنا است در جریان این سفر، همایش ملی «وفاق برای سرمایهگذاری» با حضور فعالان اقتصادی، کارآفرینان، سرمایهگذاران و مسئولان استان برگزار شود.
گفتنی است این همایش بستری برای هماندیشی و هماهنگی میان بخشهای مختلف دولتی و خصوصی در مسیر رونق تولید و جذب سرمایه در گلستان فراهم میآورد. همچنین اجرای طرح ملی «ایران ماهر» با هدف ارتقاء سطح مهارت نیروی کار و توانمندسازی اقشار مختلف جامعه از دیگر برنامههای کلیدی این سفر است.
وزیر تعاون قرار است از چند پروژه موفق اشتغالزایی و تعاونیهای پیشرو در استان نیز بازدید کند و برگزاری نشستهای تخصصی با محوریت مهارتآموزی، سرمایهگذاری و آینده اشتغال در گلستان نیز در دستور کار این سفر قرار دارد.
انتهای پیام /