پادشاه اردن: فاجعه غزه فراتر از هر چیزی در تاریخ معاصر است

پادشاه اردن گفت: «غزه شاهد یک فاجعه انسانی است که فراتر از هر چیزی است که در تاریخ معاصر شاهد آن بوده‌ایم.»
کد خبر: ۷۶۶۶۳۲
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۳ - 30July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «عبدالله دوم»، پادشاه اردن تأکید کرد که کشورش به تماس‌های خود با رهبران کشورهای عربی و شرکای بین‌المللی «برای فشار آوردن به منظور پایان دادن به جنگ» ادامه می‌دهد.

پادشاه اردن: فاجعه غزه فراتر از هر چیزی در تاریخ معاصر است

پادشاه اردن، در دیدار با چهره‌های رسانه‌ای در کاخ الحسینیه در امان  تصریح کرد: «اردن بزرگترین حامی مردم غزه بوده و خواهد بود، مردمی که شاهد یک فاجعه انسانی هستند که فراتر از هر چیزی است که در تاریخ معاصر شاهد آن بوده‌ایم.»

او افزود: «رنج برادرانمان ما را رنج می‌دهد و قلب انسانیت ما را هدف می‌گیرد؛ نه تنها به این دلیل که آنچه اتفاق می‌افتد از نظر جغرافیایی به ما نزدیک است، بلکه به این دلیل که کشور ما بر اساس محبت متقابل و ایستادن در کنار همه کسانی که با رنج روبرو هستند، ساخته شده است.»

عبدالله دوم تصریح کرد: «ما کاملاً آگاه هستیم که تلاش‌های امدادی فعلی، اگرچه مهم هستند، اما برای رسیدگی به وسعت چنین رنج عظیمی که در آن تمام خانواده‌ها از بین می‌روند و کودکان از گرسنگی می‌میرند، کافی نیست. با این حال، ما همچنان بر اساس وظیفه اخلاقی، انسانی و عربی خود، هر آنچه را که بتوانیم ارائه می‌دهیم، که برای آن نه منتی است و نه انتظار قدردانی داریم. ما درخواست همسایه نیازمند خود را نادیده نمی‌گیریم.»

پادشاه اردن خاطرنشان کرد: «احساس خشمی که در قلب اردنی‌ها به دلیل کشتار و گرسنگی در غزه موج می‌زند، بر کسی پنهان نیست و من اولین کسی هستم که این را احساس می‌کنم.»

انتهای پیام/ 119

برچسب ها: عبدالله دوم
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار