تأکید بر تقویت جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی با تکیه بر جوانان متعهد

مسئول بسیج رسانه سپاه کربلا گفت: بسیج رسانه مازندران مصمم است در گام دوم انقلاب، با تکیه بر جوانان متعهد و رسانه‌گران انقلابی، جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی را تقویت کرده و در برابر هجمه‌های دشمن ایستادگی کند.
کد خبر: ۷۶۶۷۴۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۰ - 31July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، «عبدالمهدی حق شناس» مسئول بسیج رسانه سپاه کربلا شب گذشته در جمع مدیران کانون بسیج رسانه استان و فعالان رسانه استان که در سالن جلسات حوزه مقاومت بسیج سرخ‌رود برگزار شد، با تأکید بر جایگاه راهبردی رسانه در جنگ نرم و نبرد روایت‌ها، اظهار داشت: تربیت خبرنگار انقلابی و مسئولیت‌پذیر، از اصلی‌ترین مأموریت‌های بسیج رسانه است و این مأموریت را در همه میدان‌های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دنبال می‌کنیم.

تأکید بر تقویت جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی با تکیه بر جوانان متعهد

حق‌شناس با اشاره به ضرورت حضور فعال رسانه‌ها در مقابل جریان تحریف و روایت‌سازی دشمن افزود: امروز رسانه به خط مقدم جنگ ترکیبی تبدیل شده و خبرنگاری که تربیت انقلابی نداشته باشد، ناخواسته به ابزار جنگ روانی دشمن تبدیل خواهد شد.

وی بیان کرد: در بسیج رسانه تلاش داریم تا با آموزش هدفمند، ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای و تقویت مبانی اعتقادی، نسل جدیدی از خبرنگاران متعهد و جریان‌ساز تربیت کنیم.

حق‌شناس با اشاره به فعالیت‌های آموزشی این سازمان در سطح استان اذعان داشت: در سال‌های اخیر، دوره‌های آموزشی متعددی برای خبرنگاران برگزار شده که با استقبال خوبی مواجه شده است و این آموزش‌ها با تأکید بر اصول اخلاق حرفه‌ای، تقویت روحیه جهاد تبیین و بصیرت رسانه‌ای طراحی شده‌اند.

وی در پایان گفت: بسیج رسانه مازندران مصمم است در گام دوم انقلاب، با تکیه بر جوانان متعهد و رسانه‌گران انقلابی، جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی را تقویت کرده و در برابر هجمه‌های دشمن ایستادگی کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار