به گزارش دفاعپرس از مازندران، حجت الاسلام والمسلمین «رضا عسگری» مسئول بنیاد نوجوان تبلیغات اسلامی مازندران امروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران با بیان اهمیت توجه به تعلیم همگام با تربیت اظهار داشت: به همت بنیاد نوجوان اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران اولین رویداد استانی مدار با عنوان «مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی» روز گذشته با حضور ۵۰ مدیر منتخب مدارس متوسطه دولتی استان در سالن فرمانداری ویژه شهرستان بابل برگزار شد.
وی افزود: این نشست با حضور حجت الاسلام «محمد حامد مبینی» قائم مقام سازمان مدارس صدرای کشور، حجت الاسلام «محمد مهدی شریف تبار» مدیر کل تبلیغات اسلامی با عنوان رویداد استانی مدار، مدارس آینده در مدار انقلاب اسلامی و با هدف بیان دغدغه تربیت در کنار تعلیم و دانش آموزی برگزار شد.
عسگری ادامه داد: در این نشست که از صبح تا عصر ادامه داشت، حجت الاسلام مبینی به بیان اهداف برگزاری این رویداد اشاره کرد و موضوع گفتوگوی این نشست که در آن مدیران نیز مشارکت داشتند با عنوان تربیت دانش آموز در میدان مبارزه مطرح شد.
مسئول بنیاد نوجوان تبلیغات اسلامی مازندران با تأکید بر این نکته که این نشست ویژه مدیران مدارس تحول خواه تدارک دیده شد، خاطرنشان کرد: رشد و توانمندسازی مدارس هم گفتمانی، هدایتگری جریان تحول بنیادین آموزش و پرورش، شبکه سازی مدارس هم گفتمان انقلاب اسلامی، دستیابی به الگوهای نوآورانه آموزشی توسعه پذیر، گفتمان سازی ارزشهای انقلابی در مدارس، ترویج فرهنگ همکاری و هم افزایی در بین مدارس، دستیابی به شبکه مسایل تحول خواه و تقویت و برقراری ارتباط موثر بین ذینفعان زیست بوم نوآوری آموزشی از اهداف این رویداد است.
انتهای پیام/