الغریانی: علمای اسلام، برای مداخله نظامی در غزه، فتوا بدهند

مفتی لیبی ضمن انتقاد از سکوت برخی از علمای جهان اسلام در برابر نسل‌کُشی در غزه، گفت که این افراد با صدور فتوا، باید از ارتش‌ها و حکومت‌های خود بخواهند که از مردم غزه حمایت کنند.
کد خبر: ۷۶۶۸۶۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۱ - 31July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، «صادق الغریانی» مفتی لیبی امروز پنجشنبه پیامی خطاب به علمای جهان اسلام منتشر کرد و نسبت به سکوت برخی از آنها نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه به شدت انتقاد کرد.

الغریانی: علمای اسلام، برای مداخله نظامی در غزه، فتوا بدهند

در این پیام آمده است: شما از چیزی که خداوند بر شما واجب کرده است، دست برداشته‌اید؛ آن هم در حالی که می‌بینید برادرانتان در غزه کشته می‌شوند.

وی با بیان اینکه سکوت در برابر قتل فجیع مردم غزه، کتمان واقعیت است، ادامه داد: همه علما باید به صورت گروهی فتوا بدهند و با صدور بیانیه واضح خطاب به ارتش‌ها و حکام کشور‌های خود، خواستار مداخله نظامی برای نجات مستضعفان غزه شوند.

وزارت بهداشت فلسطین در غزه، امروز خبر داد طی ۲۴ ساعت گذشته، ۹۱ نفر در جریان دریافت کمک‌های انسانی به شهادت رسیده‌اند و بیش از ۶۶۶ نفر نیز در همین زمینه مجروح شده‌اند.

با احتساب این موارد، شمار شهدای موسوم به «شهدای لقمه نان» به ۱۳۳۰ نفر و تعداد مجروحان به ۸٬۸۱۸ نفر رسیده است.

طبق این اطلاعیه در ۲۴ ساعت گذشته، در مجموع ۱۱۱ نفر در حملات ارتش اسرائیل به شهادت رسیده و ۸۲۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند. 

 این ترتیب، شمار کل شهدای تجاوز اسرائیل به غزه به ۶۰ هزار و ۲۴۹ نفر و تعداد مجروحان به ۱۴۷ هزار و ۸۹ نفر رسیده است.

الغریانی در ادامه با تاکید بر اینکه آمریکا و کشور‌های غربی، حامی صهیونیست‌ها هستند و با قدرت در برابر کشور‌هایی می‌ایستند که خواستار کمک به غزه هستند، تصریح کرد: شما باید از ملت‌ها بخواهید انقلاب کنند و ارتش‌ها از مرز‌ها عبور کرده و کمک به نوار غزه بفرستند.

مفتی لیبی با بیان اینکه آمریکا برای کشتار مظلومان غزه و نسل کشی در این منطقه از صهیونیست‌ها حمایت می‌کند، تصریح کرد: امارات جنایتکار، با هماهنگی صهیونیست‌ها و مصر، [به بهانه کمک‌های بشردوستانه]کامیون‌های خالی به غزه فرستاد.

انتهای پیام/۹۵۵

نظر شما
پربیننده ها