سرلشکر رضایی: اخلاق و اخلاص سپهبد شهید رشید در میان فرماندهان زبانزد بود

فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: سردار رشید، دریایی عمیق از علوم نظامی و گنجینه‌ای ارزشمند از ارزش‌های اخلاقی و دینی است که در کارنامه خود، اقدام‌های بزرگ را رقم زده است.
کد خبر: ۷۶۶۹۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷ - 01August 2025

به گزارش گروه دفاعی و امنیتی دفاع‌پرس، سرلشکر «محسن رضایی» فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس در آیین چهلمین روز شهادت سردار سپهبد «غلامعلی رشید» در حسینیه ثارالله دزفول با بیان اینکه سردار رشید نقش ممتاز و برجسته‌ای در دفاع از ایران، انقلاب و اسلام داشت، اظهار داشت: ملت بزرگ ایران اسلامی در آستانه محرم جمعی از بهترین فرزندان خود را تقدیم کرد.

سرلشکر رضایی: تصویر رسانه‌ای از شهید رشید با واقعیت فاصله دارد

سرلشکر رضایی دزفول را شهر و نماد مقاومت دانست و بیان کرد: فرزند سردار رشید، حجت‌الاسلام شهید امین عباس رشید عالمی فرزانه بود که با شهادت، راه صد ساله را یک شبه طی کرد.

وی با اشاره به بیش از پنج دهه آشنایی خود با سردار رشید، گفت: امروز اعتراف می‌کنم که صحبت کردن از رشید با آن ویژگی‌های برجسته کار دشواری است.

فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس عنوان کرد: سردار رشید، دریایی عمیق از علوم نظامی و گنجینه‌ای ارزشمند از ارزش‌های اخلاقی و دینی است که در کارنامه خود، اقدام‌های بزرگ را رقم زده است.

سرلشکر رضایی با بیان اینکه هیچ عملیات مهمی در دوران دفاع مقدس وجود ندارد که سردار رشید در آن نقش مستقیمی نداشته باشد، گفت: سردار رشید یکی از موسسان نظام دفاعی جمهوری اسلامی است که در اقتدار ایران نقش بی‌بدیلی داشت.

وی ادامه داد: ایران تا پیش از انقلاب اسلامی هیچ‌گاه نظام و مکتب دفاعی نداشته و به همین دلیل تا پیش از انقلاب، هیچ گاه امنیت پایدار نداشته است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع مردمی را یکی از ویژگی‌های برجسته نظام دفاعی کشور دانست و افزود: غفلت از نظام دفاعی تدوین شده موجب وارد شدن آسیب به کشور می‌شود.

سرلشکر رضایی با بیان اینکه فرماندهان بسیاری در این سال‌ها در نیرو‌های مسلح کشور تربیت شده است، گفت: حضور گسترده مردم، پشت سر رهبر معظم انقلاب اسلامی و نیرو‌های مسلح در میدان، عامل اصلی ناامیدی رژیم صهیونیستی در رسیدن به اهداف شوم خود بود.

وی سردار رشید را عاشق شهادت دانست و ادامه داد: تدین، اخلاق و اخلاص شهید رشید در میان فرماندهان، برجسته و زبانزد بود.

این فرمانده دوران هشت سال دفاع مقدس، با بیان اینکه سردار رشید در اتاق طرح‌ریزی عملیاتی، منتقدی صریح، خلاق، عالم و شجاع بود، گفت: سردار رشید، خود و فرزندش را فدای راه دفاع از انقلاب و اسلام کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: سردار شجاع رشید با آنچه که در رسانه‌ها از وی ترسیم شده، فاصله معناداری دارد که انتظار از رسانه‌ها جبران این اشتباه است.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار