پیاده‌روی اربعین حسینی برای دشمن یک ضربه محکم و دردناک است

امام جمعه موقت ساری گفت: اربعین را همیشه باید گرامی و بزرگ داشت، چون جایی است که شیعه به هم می‌پیوندد و این برای دشمن یک ضربه محکم و دردناک است.
کد خبر: ۷۶۶۹۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰ - 01August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از مازندران، حجت الاسلام والمسلمین «سید حسین شفیعی دارابی» امام جمعه موقت ساری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته مرکز استان با تأکید بر تقوای الهی اظهار داشت: به مسئولان توصیه می‌کنم در بحث صلح تحمیلی فریب نخورند، عجله نکنند و با صلابت مذاکره کنند، هرگونه تزلزل دشمن را غره می‌کند.

لزوم بزرگداشت اربعین حسینی/ رفتار و کردار اهل بیتی داشته باشیم

وی با بیان اینکه در عرصه اربعین همه به صحنه آمدند و درخشیدند، افزود: اربعین را همیشه باید گرامی و بزرگ داشت، چون جایی است که شیعه به هم می‌پیوندد و این برای دشمن یک ضربه محکم و دردناک است.

حجت الاسلام شفیعی دارابی ادامه داد: سلمان فارسی پیامبر نیست، اما پیامبر می‌گوید سلمان از ما اهل بیت است، پس می‌شود با رفتار و کردار مناسب از اهل بیت شد، همه چیز به خود انسان بستگی دارد.

امام جمعه موقت ساری با تأکید بر اینکه مسئولان دقت کنند به توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی گوش کنند، گفت: خطر بیخ گوش ماست، نسل شیعه دارد منقرض می‌شود، باید زاد و ولد افزایش پیدا کند و باید از خانواده‌ها حمایت کرد تا بچه‌ها متولد شوند و جامعه پویا شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار