حفظ شور و شعور انقلابی، وظیفه‌ای بر دوش همه ملت ایران

امام جمعه موقت بیرجند: حفظ شور و شعور انقلابی، وظیفه‌ای بر دوش همه ملت ایران است.
کد خبر: ۷۶۶۹۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۲ - 01August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی امروز در خطبه نماز جمعه با اشاره به مناسبت چهلمین روز شهادت فرماندهان و دانشمندان مظلوم کشور، اظهارداشت: ملت عزیز و مظلوم ایران پیام رهبر معظم انقلاب را دریافت کرده و سهم خود را در این پیام می‌داند.

حجت‌الاسلام مهدی رحیم‌آبادی، امام جمعه موقت بیرجند

وی اضافه کرد: منتظران واقعی حضرت ولی عصر (عج) باید آماده خدمت بی‌منت به انقلاب اسلامی باشند.

حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی تاکید کرد: حادثه‌های تلخ اخیر، نقاط درخشانی همچون صبر و استقامت خانواده‌های شهدا، حفظ انسجام و ثبات نیرو‌های زیر امر شهدا و پایداری معجزه‌آسای ملت ایران را به نمایش گذاشته است که اینها همه عنایات خاص الهی است.

امام جمعه موقت بیرجند افزود: ملت ایران در برابر آفت‌های تحمیلی آخرالزمانی در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی، با یک خیزش بزرگ وحدت و همبستگی خود را نشان داده و این استواری، بار دیگر بنیان اسلامی کشور را تقویت کرده است.

وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه دشمنان ایران آهن سرد می‌کوبند، عنوان کرد: ایران اسلامی به توفیق الهی روز به روز قوی‌تر خواهد شد و این مهم باید برای همه ما اهمیت و اولویت داشته باشد.

حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی با اشاره به وظایف مسئولان و مردم گفت: حفظ اتحاد ملی وظیفه یکایک ماست و همه باید در این مسیر تلاش کنیم.

امام جمعه موقت بیرجند با تأکید بر جایگاه نوامیس الهی و ضرورت شتاب در پیشرفت علمی و فناوری اظهار کرد: نخبگان کشور باید بدانند که تلاش‌های علمی و فناوری آنها، یاری‌رسان امام حسین و زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی عصر عج است.

وی افزود: جهاد تنها به معنای جنگ سخت و استفاده از سلاح نظامی نیست و دستاورد‌های فراوانی در حوزه‌های مختلف داشته‌ایم، اما نیاز است که شتاب در پیشرفت افزایش یابد.

حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی گفت: آبروی این ملت بزرگ که زیر پرچم محمد و آل محمد است، نباید توسط بی‌توجهی، غفلت یا نفوذ دشمنان مخدوش شود، مسئولان موظفند عوامل نفوذی را شناسایی و با قاطعیت برخورد کنند.

امام جمعه موقت بیرجند افزود: یکی از اقدامات مبارک آغاز تدوین قانون جامع پاسخگویی سخنرانان و فعالان رسانه‌ای است که باید همه در برابر گفتار‌های خود پاسخگو باشند و اجازه ندهند با توجیهات سست، آب به آسیاب دشمن ریخته شود.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: ایشان با قاطعیت فرمودند که با هر کسی که به‌صورت خواسته یا ناخواسته به دشمن کمک می‌کند و آبروی ملت را می‌برد، باید برخورد شود.

حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی همچنین بر ضرورت تجهیز روزافزون کشور به ابزار‌های حفظ امنیت و استقلال ملی تاکید کرد و افزود: فرماندهان نظامی کشور در این زمینه توفیقات ارزشمندی داشته‌اند، اما کاستی‌هایی نیز وجود دارد که در حال رفع شدن است.

امام جمعه موقت بیرجند عنوان کرد: مسئولیت اجرایی کشور سنگین است و کسانی که در معرض انتخاب قرار می‌گیرند باید قدر ملت شریف ایران را بدانند و برای رفع مشکلات اقتصادی و ارتقای معیشت مردم تلاش کنند.

وی، هدایت معنوی و نورانی کردن دل‌ها و توصیه به صبر و ثبات را از وظایف مهم روحانیون و حوزه‌های علمیه دانست و گفت: این ملت عزیز با وجود دشمنان زخم‌خورده و نفوذی، باید از دین و ایمان خود محافظت کند.

حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی با اشاره به سفر اخیر نتانیاهو به آمریکا و سخنان وی در کنگره این کشور گفت: این دشمنان که حتی خواب انقلاب ما را هم نمی‌توانند ببینند، به‌زودی نابودی خود را خواهند دید.

امام جمعه موقت بیرجند افزود: از تنگه خیبر در عربستان تا تنگه جبل‌الطارق در مراکش، تحولات بزرگی در حال وقوع است که لرزه بر اندام دشمنان می‌اندازد و دولت‌های متخاصم را متلاشی می‌کند.

وی بیان کرد: نیروی قدرتمندی در مقابل الگوی سلطه‌جویانه جهان وجود دارد که در راس آن ایران اسلامی به رهبری امام خمینی و مقام معظم رهبری قرار دارد و این مسیر ادامه خواهد یافت.

حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی بیان کرد: دشمنی که در حال نفس‌های آخر است، نباید ما را به غفلت یا سستی بکشاند، در عین صبر و آرامش، باید آماده، هوشیار و مراقب باشیم.

امام جمعه موقت بیرجند افزود: حفظ شور و شعور انقلابی، مسئولیتی همگانی است؛ به‌ویژه برای جوانان که میراث‌داران حماسه‌های حسینی و ادامه‌دهندگان راه شهیدان هستند.

وی ادامه داد: ما شور و شعور خود را از مکتب امام حسین آموخته‌ایم؛ همان‌جا که فرمود دشمن ما را میان ننگ و شمشیر قرار داد، و ما راه خون و عزت را برگزیدیم.

حجت‌الاسلام رحیم‌آبادی با اشاره به آمادگی نسل جوان در ایران و سراسر جهان گفت: امروز جوانان دلداده و آزاده، نه تنها در ایران بلکه در اروپا، آمریکا و بسیاری از کشور‌های دنیا، پیام روشنی دارند که برخاسته از عمق ایمان و معرفت است.

امام جمعه موقت بیرجند با تأکید بر بیداری امت اسلامی و زنده‌بودن پیام مقاومت گفت: مردم ما بار‌ها و بار‌ها در میدان عمل نشان داده‌اند که شعار "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" صرفاً یک فریاد نیست، بلکه یک باور، یک راه و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار جهانی است.

انتهای‌پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار