مانور تبلیغاتی کشور‌های عربی و اروپایی در ارسال کمک به غزه

کشور‌های عربی و اروپایی به جای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای باز کردن گذرگاه‌ها، با ارسال هوایی تعداد محدودی از کمک‌های انسانی به دنبال بهبود وجهه خود هستند.
کد خبر: ۷۶۶۹۹۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۲ - 01August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از معا، برای نخستین بار کشور‌هایی مانند اسپانیا، آلمان، بلژیک و بحرین در کنار اردن و امارات در روند ارسال بسته‌های کمکی به نوار غزه از طریق هوایی شرکت می‌کنند.

مانور تبلیغاتی کشور‌های عربی و اروپایی در ارسال کمک به غزه

این در حالی است که تاکنون ۲۰۰ بسته از این کمک‌ها از طریق ارسال هوایی روی نوار غزه انداخته شده و گفته می‌شود قرار است امروز ۱۵۰ بسته دیگر ارسال شود.

این در حالی است که ۳۰ بسته هوایی معادل محموله تنها یک کامیون است یعنی تمام آنچه که به نوار غزه ارسال می‌شود معادل پنج کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه است.

بدین ترتیب به نظر می‌رسد چنین اقدامات بیشتر از آنکه تلاش برای کاهش درد‌ها و رنج‌های مردم غزه باشد یک مانور تبلیغاتی برای بهبود وجهه کشور‌هایی است که جزء حامیان رژیم صهیونیستی به شمار می‌روند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار